Klarinetweg 18 6 4337 RA Middelburg

€ 675 /mnd

Omschrijving

TE HUUR: Op zoek naar splinternieuwe bedrijfsruimte? Dat kan in deze bedrijfsunit in het bedrijvengebouw aan de Klarinetweg te Middelburg (Mortiere).

De bedrijfsruimte is aan de voorzijde toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur alsook via een separate loopdeur. Uitgevoerd met een voorbereiding voor een toilet.

Vloeroppervlakte ca. 115 m2. Hoogte overheaddeur ca. 4,25 meter. Breedte overheaddeur ca. 4,0 meter.

Het buitenterrein is volledig verhard.

Voorzieningen:

-Elektrische overheaddeur
-Loopdeur
-Toilet mogelijk
-Elektrische installatie met verlichting in overleg.

De Locatie:
Het bedrijvengebouw is gelegen aan de Klarinetweg op het bedrijventerrein Mortiere, een goed geoutilleerd bedrijventerrein aan de rand van Middelburg met de Mortiere Boulevard op korte afstand. De Klarinetweg is goed bereikbaar, dichtbij de aansluiting met de A-58. Hierdoor bereikt u snel de rest van Walcheren, maar bent u ook zo richting Goes of Vlissingen(Oost).

Uitgangspunten:

-Huurperiode minimaal 1 jaar.
-Huurbetaling per maand vooruit te voldoen voor de 1e van de maand.
-Gunning voorbehouden aan verhuurder.

Gebruik:
Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden. (opslag-/stalling). De vestiging van detailhandelsbedrijven, horecabedrijven en zelfstandige kantoorvestigingen en autobedrijven is niet toegestaan. In de huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd. Huurder dient zichzelf, voor eigen rekening en risico, te informeren of het beoogd gebruik van de ruimte is toegestaan door de gemeente Middelburg. De huurder dient zelf zorg te dragen voor het aanvragen van de benodigde vergunningen voor het vestigen van zijn/haar bedrijf op het complex.

Huurprijs
De huurprijs is exclusief 21 % b.t.w. en exclusief kosten voor onder meer water en elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde (gemeentelijke) belastingen als baatbelasting, precario e.d.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindexcijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Waarborgsom/Zekerheidstelling:
Door huurder dient een bankgarantie te worden verstrekt ter grootte van een kwartaalverplichting, dat wil zeggen huur inclusief servicekosten, promotiekosten en BTW als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen. In plaats van een bankgarantie kan ook een waarborgsom worden gestort bij verhuurder. Over de waarborgsom wordt geen rente vergoed.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Het gehuurde wordt volgens de technische omschrijving opgeleverd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

OPLEVERING GEPLAND : zomer 2021

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 675 per maand
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
115 m²
Bedrijfshal oppervlak
115 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
8 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Klarinetweg 18 6

€ 675 /mnd