Nieuwe Kleverskerkseweg 25 - 25A 4338 PP Middelburg

€ 625.000 k.k.

Omschrijving

Een uniek vrijstaand bedrijfspand 484 m2 VVO groot, gelegen aan de rand van industrieterrein Arnestein in Middelburg.

Dit bedrijfspand is een echte eyecatcher. Het bedrijfspand is gebouwd in 1980 en bestaat uit twee bouwlagen. Het pand heeft een moderne bouwstijl met diverse bijzondere architectonische aspecten. Het object heeft een langwerpige bouw, overlopend in een kubus. De kubus is voorzien van diverse grotere raampartijen en lichtkoepels waarbij het ronde raam aan de voorzijde het meest in het oog springt. Vanuit de kubus oftewel de kantoorruimtes op de 1e verdieping heeft u een prachtig uitzicht over het Arnekanaal.

Het bedrijfspand is een zelfstandig object op een perceel van maar liefst 2.000 m2 in een groenrijke omgeving. De grootte van het perceel in combinatie met de huidige bebouwing bieden interessante uitbreidingsmogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het perceel aan de linkerzijde af te splitsen in een apart perceel van ca. 800 m2 groot. Maar kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor de ontwikkeling van bedrijfsunits. Het perceel is niet afzonderlijk te koop.

In het kort:
- Nieuwe Kleverskerkseweg 25-25a, 4338PP te Middelburg
- Perceel 2.000 m2
- Totaal 484 m2 VVO
- Kantoor 344 m2 VVO en bedrijfsruimte 140 m2 VVO
- Vraagprijs € 625.000,- k.k.
- Bouwjaar 1980

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De autoweg N-57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee-Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom-Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen-Gent-Sluis. Het NS – station is op 1,8 kilometer afstand gelegen. Het kanaal door Walcheren is gelegen op 1 kilometer. Schepen tot een diepgang van 5 meter kunnen hier afmeren aan een openbare kade.

Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : M
Nummer : 254

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Oppervlaktes:
Begane grond
Kantoor : 191 m2 VVO
Bedrijfsruimte : 140 m2 VVO
Overig : 25 m2 VVO

1e verdieping
Kantoor : 111 m2 VVO
Overig : 18 m2 VVO

Parkeren:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen:
- Deels aluminium kozijnen met dubbele beglazing en draai-kiep ramen;
- Verwarming middels cv-ketel Nefit bouwjaar 2013-2014 met radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming;
- Close-in boiler keuken;
- Keuken met diverse inbouwapparatuur;
- Lichtkoepels;
- Screens;
- Brandveiligheidsvoorzieningen;
- Alarminstallatie;
- Elektrische overheaddeur;
- Kabelgoten met databekabeling.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan 'bedrijventerreinen Arnestein'. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’.

Bodem:
Op basis van een uitdraai van het Bodemloket zijn er geen bijzonderheden.

Aanvaarding:
In overleg.

Energielabel
Label C geldig tot 5 juli 2031.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000 kosten koper
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
484 m²
Bedrijfshal oppervlak
140 m²
Kantoor oppervlak
344 m²
Perceel
2.000 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
C

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Kleverskerkseweg 25 - 25A

€ 625.000 k.k.