Nieuwe Kleverskerkseweg 25 - 25a 4338 PP Middelburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur: Een uniek vrijstaand bedrijfspand gelegen aan de rand van industrieterrein Arnestein in Middelburg. Deelverhuur is bespreekbaar. Tevens treedt de eigenaar graag in nader overleg over het opleveringsniveau.

Dit bedrijfspand is een echte eyecatcher. Het bedrijfspand is gebouwd in 1980 en bestaat uit twee bouwlagen. Het pand heeft een moderne bouwstijl met diverse bijzondere architectonische aspecten. Het object heeft een langwerpige bouw, overlopend in een kubus. De kubus is voorzien van diverse grotere raampartijen en lichtkoepels waarbij het ronde raam aan de voorzijde het meest in het oog springt. Vanuit de kubus oftewel de kantoorruimtes op de 1e verdieping heeft u een prachtig uitzicht over het Arnekanaal.

In het kort:
- Nieuwe Kleverskerkseweg 25-25a, 4338PP te Middelburg
- Perceel 1.055 m2 (gedeeltelijk)
- Totaal 484 m2 VVO
- Kantoor 344 m2 VVO en bedrijfsruimte 140 m2 VVO
- Huurprijs op aanvraag
- Bouwjaar 1980
- Energielabel C

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De autoweg N-57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee-Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom-Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen-Gent-Sluis. Het NS – station is op 1,8 kilometer afstand gelegen. Het kanaal door Walcheren is gelegen op 1 kilometer. Schepen tot een diepgang van 5 meter kunnen hier afmeren aan een openbare kade.

Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : M
Nummer : 254
Bijzonderheden : Het kadaster dient het perceel te splitsen en exacte afmeting nader te bepalen.

Oppervlaktes:
Begane grond
Kantoor : 191 m2 VVO
Bedrijfsruimte : 140 m2 VVO
Overig : 25 m2 VVO

1e verdieping
Kantoor : 111 m2 VVO
Overig : 18 m2 VVO

Parkeren:
Parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen:
- Deels aluminium kozijnen met dubbele beglazing en draai-kiep ramen;
- Verwarming middels cv-ketel Nefit bouwjaar 2013-2014 met radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming;
- Close-in boiler keuken;
- Keuken met diverse inbouwapparatuur;
- Lichtkoepels;
- Screens;
- Brandveiligheidsvoorzieningen;
- Alarminstallatie;
- Elektrische overheaddeur;
- Kabelgoten met databekabeling.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan 'bedrijventerreinen Arnestein'. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’.

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
484 m² (in units vanaf 120 m²)
Bedrijfshal oppervlak
140 m²
Kantoor oppervlak
344 m²
Perceel
1.055 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Kleverskerkseweg 25 - 25a

Huurprijs op aanvraag