Nieuwe Kleverskerkseweg 17 - 21 4338 PP Middelburg

€ 1.395.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfspand bestaande uit in totaal 1.944 m2 BVO bedrijfsruimte gelegen op een perceel van 5.250 m2 op het industrieterrein Arnestein in Middelburg.

Dit omvangrijke bedrijfspand bestaat uit kantoor, koelcellen, verwerkings/bedrijfsruimten en een ruim buitenterrein. Het geheel was voorheen in gebruik bij een visverwerkingsbedrijf. Een gunstig, vrijstaand gelegen pand met goede logistieke voorzieningen (verschillende laad- en losdocks) en tevens uitbreidingsmogelijkheden. Het pand is in verschillende fasen gebouwd, variërend van 1981 tot 2012. De productieruimte aan de linkerzijde, de kantoorruimte en de grote koelcel zijn later aangebouwd.

Arnestein is het grootste bedrijventerrein van Middelburg en biedt ruimte aan zowel grote internationaal opererende bedrijven als aan diverse MKB bedrijven. Er zijn hier bedrijven gevestigd in onder andere transport, logistiek en staalconstructie. Alom een uiterst representatief locatie met een uitstekende verbinding naar bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Rotterdam of Antwerpen.

In het kort:
- Nieuwe Kleverskerkseweg 17, 19 en 21, 4338 PP Middelburg
- Vraagprijs € 1.395.000,- k.k.
- Oppervlakte 1.944 m2 BVO
- Perceel 5.250 m2
- Bouwjaar 1981 variërend tot 2012
- Bestemming t/m categorie 3.2 en 4.2

Afmetingen:
Bedrijfsruimte : 839 m2 VVO
Kantoorruimte : 170 m2 VVO
Koeling : 392 m2 VVO
Personeelsruimte : 199 m2 VVO
Verkeersruimte : 262 m2 VVO
Totaal : 1.862 m2 VVO

Bouwkundig:
- Pand is onderheid
- Betonnen gevelstenen met daarboven stalen geïsoleerde gevelpaten.
- Staalconstructie
- Dak v.v. staalplaten met dubbelwandige kunststof lichtstraat
- Kunststof kozijnwerk bezet met isolatieglas
- Plafonds afgewerkt met systeemplafonds

Installaties:
- 2 hoofdmeterkasten en diverse verdeelkasten
- Cv. installatie Nefit Ecomline en boiler (1999)
- Buiten wasplaats v.v. slib/olie/vetafscheider (grote en kleine)
- Gasheater t.p.v. vishal
- Koelmotoren t.b.v. diverse koelcellen
- Wateropslag t.b.v. productie
- Automatisch bedienbare overheaddeuren (5 stuks) t.b.v. laden / lossen
Afbouw kantoor:
- Natuurstenen vloer
- Systeemplafonds met verlichting en airco
- Rolluiken buitenzijde
- Databekabeling

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De autoweg N-57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee-Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom-Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen-Gent-Sluis. Het NS – station is op 1,8 kilometer afstand gelegen. Het kanaal door Walcheren is gelegen op 1 kilometer. Schepen tot een diepgang van 5 meter kunnen hier afmeren aan een openbare kade.

Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : M
Nummers : 442, 253 en 324
Grootte : 1.500 m2, 1.750 m2 en 2.000 m2
Totaal : 5.250 m2

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan 'bedrijventerreinen Arnestein'. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ met deels (nummer 442) functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’ en deels (nummer 253 en 324) ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. De maximum bouwhoogte is 20 m en het bebouwingspercentage 75%.

Bodeminformatie:
Volgens een uitdraai van het Nazca-i en bodemloket is er geen informatie beschikbaar voor deze locatie.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

Overdrachtsbelasting:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is 8% overdrachtsbelasting verschuldigd.

Staat van oplevering:
Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (as is, where is) geleverd, exclusief roerende zaken.
De verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de milieukundige, bouwkundige en technische staat van de registergoederen. Koper zal de verkoper dan ook vrijwaren in de leveringsakte voor alle aanspraken ten aanzien van de milieukundige, bouwkundige en technische staat. Koper heeft middels de dataroom alle relevante informatie ontvangen, daarvan kennis kunnen nemen en verklaart daarmee volledig in te kunnen stemmen. Alle gevolgen voortvloeiende uit deze informatie komen geheel voor rekening en risico van koper en koper kan verkoper nimmer daarop aanspreken.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het object te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.395.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981

Oppervlakten

Oppervlakte
1.862 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.692 m²
Kantoor oppervlak
170 m²
Perceel
5.250 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Kleverskerkseweg 17 - 21

€ 1.395.000 k.k.