Ampèreweg 46 48 4338 PT Middelburg

€ 24.000 /jr

Omschrijving

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:

Een goed geoutilleerde bedrijfsruimte met een groot voorterrein en een zijterrein, gelegen op een goed zichtbare locatie op het bedrijventerrein Arnestein in Middelburg. De ligging is bijzonder goed, op korte afstand van de Rondweg N57, die voor een goede verbinding zorgt in de Provincie en de Rijksweg A58, de hoofdverkeersader in Zeeland. Het betreft een tweetal naast elkaar gelegen bedrijfsruimtes met kantoor/ontvangst en opslagruimte. Het grote voorterrein is ideaal als parkeerterrein of voor het laden en lossen van goederen.

Het te verhuren object zijn 2 zelfstandige bedrijfsunits, samengevoegd tot 1 geheel en heeft dan ook 2 adressen.

De goed gebouwde en zeer degelijke bedrijfsruimte is opgebouwd uit metalen kolommen en liggers, geïsoleerde wanden, vloeren en daken.
De vloeren zijn geheel onderheid. Draagkracht 1.000 kg/m²
De bedrijfsruimte beschikt over 2 overheaddeuren. Er zijn puien met aluminium kozijnen, ramen en deuren voorzien van isolerend glas.
Er is 1 meterkast in gebruik met automatische zekeringen, krachtstroom, gas-aansluiting, water en data. De 2e meterkast is
doorgekoppeld aan de 1e meterkast.
Er is gasverwarming met heaters in de bedrijfsruimtes.

Indeling
Kantoorruimte met keukenhoek, meterkast, sanitaire ruimte, werkruimte in L-vorm met entresol voor opslag, overheaddeur en 2e bedrijfsruimte, bereikbaar binnendoor, eveneens met overheaddeur en pui met ramen den loopdeur.

BVO begane grond ca. 325 m²
BVO Verdieping (entresol) ca. 100 m²

Terrein
Er is een groot bestraat terrein aan de voorzijde en een stukje aan de rechterzijde.

Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden (tot en met categorie 4.2). De vestiging van detailhandelsbedrijven, horecabedrijven en zelfstandige kantoorvestigingen is niet toegestaan. In de huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd. Verhuurder wil geen autobedrijven of autoreparatiewerkplaatsen in zijn pand. Kijk voor de mogelijkheden op:

Huurprijs € 24.000,-- per jaar excl. BTW.

De huurprijs is exclusief kosten voor o.m. gas, water en elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde belastingen als baatbelasting, precario e.d.
Servicekosten zijn niet van toepassing.

Energiekosten zullen door de toeleverende bedrijven rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht.

Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Arnestein, een goed bereikbaar bedrijventerrein op korte afstand van de N57 en de Rijksweg A58

Huurcontract:
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huuringangsdatum: Ca. 1 januari 2023, in overleg

Duur contract:
5 jaar, andere termijnen in overleg.

Verlenging:
Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd voor een periode van 5 jaar.

Beëindiging:
Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurprijsbetaling:
De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs en de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per maand voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks per 1 januari worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW.
Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder.
Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.

Zekerheidstelling:
Door huurder dient een waarborgsom te worden verstrekt ter grootte van een kwartaalverplichting, als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend indien hier niet expliciet van is afgeweken het casco.?
Kenmerken

Verkoop is niet aan de orde.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 24.000 per jaar
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
430 m² (in units vanaf 320 m²)
Bedrijfshal oppervlak
430 m²
Terrein oppervlak
355 m²
Vrije hoogte
6 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
1.000 m²
Uitbreidingsmogelijkheden
(maximale bouwhoogte: 6,4 m)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ampèreweg 46 48

€ 24.000 /jr