Agriport 5 03 1775 TA Middenmeer

€ 795 /mnd

Omschrijving

Te huur: twee moderne bedrijfshallen gelegen op bedrijventerrein Agriport te Middenmeer.

Op zoek naar een eigentijdse, volledig instapklare bedrijfshal met kantoorruimte op een strategische locatie? Of juist naar een volledig casco bedrijfsruimte die naar eigen zinnen in te richten is? Deze bedrijfsruimtes gelegen op bedrijventerrein Agriport in Middenmeer bieden de perfecte oplossing waarbij u zelf kunt kiezen of u voor een turn-key of een volledig casco unit gaat. Tevens is het mogelijk om de twee naast elkaar gelegen units beide te huren.

Turn-key bedrijfsunit: Deze bedrijfshal is volledig klaar voor gebruik, met een overheaddeur, een toilet met fonteintje op de begane grond, en een pantry met inbouwapparatuur op de verdieping. Tevens is de unit uitgerust met elektra en watervoorziening, led verlichting, wandcontactdozen en vloerafwerking op de verdieping.

Casco bedrijfsunit: Een volledig casco bedrijfshal voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, overheaddeur, elektra en wateraansluiting. De unit is volledig naar eigen zinnen in te richten.

Vloeroppervlak: De bedrijfsunits bieden per unit in totaal ca. 132 m² BVO, verdeeld over ca. 78 m² BVO op de begane grond en ca. 54 m² BVO op de verdieping. De verdieping kan dienen als kantoorruimte of als extra opslagruimte.

Wacht niet langer en profiteer van deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen in een moderne en goed bereikbare bedrijfsruimte op bedrijventerrein Agriport te Middenmeer.

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Huurprijs
Casco bedrijfsunit: € 795,- per maand, excl. BTW.
Turn-key bedrijfsunit: € 995,- per maand, excl. BTW.

Servicekosten
Een nader te bepalen verrekenbaar voorschot t.b.v. de Verenging van Eigenaren. Tevens wordt Huurder zelf contribuant van de Nutsleveranciers.

Inhoudsbeschrijving
Entree tot de bedrijfsruimte middels de loopdeur of overheaddeur. Middels een vuren open trap bereikt u de verdieping die kan dienen als kantoorruimte of opslagruimte.

Opleveringsniveau
Turn-key of volledig casco. Afwijkend opleveringsniveau in overleg.

Installaties
- Elektra en wateraansluiting;
- Betonnen verdiepingsvloer (vloerbelasting 400 kg/m²);
- Raampartijen op de verdieping;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur;
- Separate loopdeur;
- 3 x 25 A;
- Alarm en brandbeveiligingsinstallatie.

Parkeren
Huurder krijgt het exclusief gebruik van twee parkeerplaatsen per unit.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto en het vrachtverkeer is uitstekend. De afslag naar de A7 (Den Oever – Amsterdam) ligt op nog geen 400 meter van het object. Tevens zijn de omliggende dorpen en steden via de N-wegen zeer goed te bereiken.

Bestemming
Bij de gemeente Hollands Kroon valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Agriport 1”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “bedrijf t/m categorie 4.2”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hollands Kroon.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting (inclusief de verschuldigde BTW en servicekosten en de daarover verschuldigde BTW*).

*De BTW is uitsluitend bedoeld om de hoogte van de zekerheidsstelling te bepalen en kan niet in de BTW administratie worden opgenomen.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 + 5 jaar, afwijkende termijn in overleg.

Aanvaarding
Verwachting is dat de units in Q1/Q2 van 2024 opgeleverd worden.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100) met dien verstande dat het in artikel 17.1 van de algemene bepalingen genoemde basisjaar “2006=100” voor het prijsindexcijfer wordt gewijzigd in “2015=100”.

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Bouwjaar
Het betreffen nieuwbouw bedrijfsunits die thans in aanbouw zijn.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 795 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
132 m²
Bedrijfshal oppervlak
132 m²
Draagvermogen
400 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Agriport, Middenmeer

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Agriport 5 03

€ 795 /mnd