Grintweg 38 4782 AE Moerdijk

€ 368.800 k.k.

Omschrijving

Wonen en werken onder 1 kap in Dorp Moerdijk nu kan het !

Het dorp Moerdijk is centraal gelegen nabij de A16 en A17 en beschikt daarmee over een goede verbinding met Breda, Roosendaal, Antwerpen en Rotterdam. Het dorp beschikt over o.a. sportverenigingen, een basisschool en gemeenschapshuis "De Ankerkuil", een eigen haven en het strandje "De Appelzak". Zevenbergen ligt zeer nabij met diverse voorzieningen als middelbaar onderwijs, winkelcentra en openbaar vervoer.

Loods: Ca. 27 m x 7 m een is voorzien van tapijttegels, een systeemplafond met diverse verlichtingsarmaturen, (gas) verwarming, een keukenblokje met wateraansluiting, eigen meterkast, elektrische roldeur en 2 openslaande deuren, luik met toegang tot de bergzolder. Aanbouw ca 4 m x 2,5 m met tegelvloer en toiletruimte.

Woning:
Begane grond: Entree met marmeren vloertegels en glas-in-lood ramen, meterkast (5 groepen), alarminstallatie, toiletruimte met fonteintje, wijnkelder, woonkamer. Aangebouwde woonkeuken met serre. De keuken is voorzien van een marmeren vloer en een keukenblok met kunststof aanrechtblad en inbouwapparatuur, schuifpui met toegang tot de achtertuin. Bijkeuken met 2 openslaande deuren, aansluitpunten voor de wasapparatuur en de opstelplaats van de CV-combiketel (Remeha uit ca 2014). Half betegelde toiletruimte met toilet.

Eerste Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 kamer met openslaande deuren naar een balkon, badkamer met ligbad, toilet, douchecabine en wastafelmeubel.

MOERDIJKREGELING:
De Moerdijkregeling is een garantieregeling voor huizenbezitters in het dorp Moerdijk. Zij krijgen een verkoopgarantie van 95% van de waarde van hun huis. De Moerdijkregeling is bedoeld voor huidige én toekomstige huizenbezitters in het dorp Moerdijk. Zij kunnen te allen tijde hun huis verkopen aan de gemeente. Dat geeft financiële zekerheid en dat maakt de Moerdijkregeling vooral een 'blijfregeling'. Daarnaast is het door deze regeling extra aantrekkelijk om in het dorp een woning te kopen omdat ook nieuwe huiseigenaren gebruiken kunnen maken van de Moerdijkregeling.

Bodem:
Er is verontreiniging aangetroffen, waarbij niet te verwachten is dat er sprake is van een risico voor de volksgezondheid en het milieu. De verontreinigingen zijn waarschijnlijk veroorzaakt door de activiteiten van het galvaniseerbedrijf rond de jaren '60 dat toen op deze locatie gevestigd was. Op de locatie is een historisch onderzoek en een bodemonderzoek verricht. Hierbij zijn in de bovengrond op het achterterrein (zuidwestzijde) matig verhoogde gehalten aan cadmium, nikkel en zink aangetroffen. In het grondwater is een verhoogde concentratie aan cyanide aangetroffen. Aangezien ter plaatse van de aangetroffen verontreinigingen overwegend een verharding met beton of tegels aanwezig is (en lokaal 0,5 meter 'schone' grond) is er geen sprake van humane risico's. Indien er wijzigingen plaatsvinden, met betrekking tot de verharding, kunnen nadere maatregelen noodzakelijk zijn. Bij de aankoop van de locatie dient rekening te worden gehouden met de toekomstige saneringskosten en eventuele gebruiksbeperkingen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Van der Giessen & Van Herk makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 368.800 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932

Oppervlakten

Oppervlakte
210 m²
Bedrijfshal oppervlak
210 m²
Vrije hoogte
2,5 m
Vrije overspanning
70 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
570 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 127 m²) ; bekijk op funda

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 5000 m of meer, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grintweg 38

€ 368.800 k.k.