De Sonman 35 5066 GJ Moergestel

€ 220.000 /jr € 2.600.000 k.k.

Omschrijving

TE HUUR / TE KOOP Prominent bedrijfsgebouw op zichtlocatie aan de A58 De Sonman 35 te Moergestel

Algemeen
Op een absolute zichtlocatie vanaf de A58, tussen Tilburg en Eindhoven, is dit bedrijfsgebouw gesitueerd. Het object betreft een multifunctioneel gebouw bestaande uit een combinatie van functies showroom in drie lagen, verschillende satelliet kantoren, een werkplaats op de begane grond en op laag 1, een magazijn en een verkoopdek op het gebouw van ruim 1.400 m2. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ruim 5.500 m2. De verdiepingen zijn toegankelijk middels een goederenlift van 2,4 bij 6,5 meter. Volumineuze producten kunnen daarmee in het gehele gebouw worden geplaatst. Alle lagen zijn daarnaast bereikbaar voor personen via een royale, tweede lift installatie en verschillende trappen. In overleg is het gebouw ter verhuur in delen beschikbaar.

Locatie en bereikbaarheid
Met name de zichtlocatie op hoogte aan de A58 (Breda – Eindhoven) maakt het object interessant voor een onderneming die haar producten wil tentoonstellen aan een groot publiek. De bereikbaarheid en het aantal passanten zal in de komende jaren verder toenemen doordat Rijkswaterstaat de A58 ter plaatse zal verbreden. In beide rijrichtingen zal 1 extra rijstrook worden gelegd. Start van de werkzaamheden 2021, gereed 2023.
Bedrijventerrein De Sonman kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid per auto alsmede door een grote diversiteit aan bedrijven en door de representatieve uitstraling van de bedrijfsgebouwen.

Vloeroppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 5.562 m2, verdeeld over 2.133 m2 showroom, 270 m2 kantoorruimte, 1.737 m2 bedrijfsruimte en een verkoopdek van 1.422 m2. (VVO). Voor tijdelijk gebruik bieden wij beperkte metrages te huur aan als opslagruimte. Daarnaast bieden wij tijdelijk een separate ruimte van circa 400 m2 aan.

Huurprijs
€ 220.000,-- per jaar, exclusief B.T.W. en servicekosten.

De huurprijzen zijn bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd.

Vraagprijs bij verkoop
€ 2.600.000,-- k.k.

Opleveringsniveau
Het exacte opleveringsniveau geschiedt in nader overleg met verhuurder en kan op wens van huurder worden aangepast. Het standaard opleveringsniveau voorziet in de navolgende voorzieningen:
- verlichting;
- luchtbehandelinginstallatie;
- sanitaire voorzieningen;
- installaties ten behoeve van warmte, water en elektra;
- liftinstallaties (personen en goederen)
- alarm- en brandmeldinginstallatie;
- noodvoorzieningen.

Duurzaamheid
Het gebouw is volledig voorzien van verwarming en koeling in de vloeren. Dat wil zeggen dat onder alle omstandigheden er een aangenaam klimaat heerst in het gebouw.
Dit systeem is aangesloten op een warmtepompsysteem dat gebruikt maakt van aard- warmte en koeling. Hiermede wordt bereikt dat de energielasten van het pand tot een minimum kunnen worden beperkt.

Parkeren
Parkeren geschiedt op eigen terrein en is in voldoende mate aanwezig. Het buitenterrein is voorzien van camerabewaking en omheind middels een hekwerk.

B.T.W.
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurindexering
De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 (vijf) jaren en verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

Bankgarantie
Ter grootte van minimaal 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Huurcontract
Gebaseerd op het model, zoals in juli 2003 is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Oplevering
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.600.000 kosten koper
Huurprijs
€ 220.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
5.832 m² (in units vanaf 800 m²)
Bedrijfshal oppervlak
5.562 m²
Kantoor oppervlak
270 m²
Perceel
3.850 m² (in units vanaf 800 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

NVM makelaar

Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013-5955955

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Sonman 35

€ 220.000 /jr € 2.600.000 k.k.