Polderweg-oost 26 2973 AN Molenaarsgraaf

€ 2.750 /mnd
Blikvanger Hoogwaardig afgewerkte kantoorruimten gesitueerd in Molenaarsgraaf!

Omschrijving

Polderweg-oost 26 te Molenaarsgraaf | Representatief bedrijfsobject bestaande uit een bedrijfshal van ca. 300 m2 en één kantoor van ca. 321 m2.

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein 't Ambacht te Molenaarsgraaf bieden wij dit bedrijfsobject aan, bestaande uit ca. 300 m2 bedrijfsruimte en een kantoor ter grootte van ca. 321 m2 gesitueerd op de verdieping van het object. Het kantoor is hoogwaardig afgewerkt en beschikt o.a. over een toiletruimte, keuken, airconditioning, verwarming, te openen ramen en een systeemplafond met inbouwarmaturen. De bedrijfshal is voorzien van een betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur en lichtstraten. Aan de voorzijde van het kantoor zijn 10 parkeerplaatsen gesitueerd en het terrein biedt voldoende parkeer- en manoeuvreergelegenheid naast het object. Het object heeft een centrale ligging in de Alblasserwaard en heeft een goede ontsluiting naar de uitvalswegen.

STERKE PUNTEN
- Representatieve uitstraling
- Ruimten zijn onafhankelijk te gebruiken
- Parkeren voor de deur
- Veel natuurlijk daglichtinval
- Duurzaam object

OPPERVLAKTEN
- Ca. 321 m2 kantoorruimte
- Ca. 300 m2 bedrijfsruimte
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object is gerealiseerd in 1995 en is gebouwd op een onderheide betonfundering. De constructie betreft een staalconstructie, waarbij de gevels zijn opgetrokken door middel van het gebruik van metselwerk en verticaal geplaatste geveldelen. Het dak betreft een plat dak met stalen dakelementen, afgewerkt met een kunststof afwerklaag. Het terrein is deels verhard middels klinkerbestrating en deels middels stelconbeplating. Het geheel is gesitueerd op een perceel van 6.645 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Gas-, water- en lichtvoorzieningen
- Brandblusmiddelen
- Terreinverharding (klinkerbestrating)
- Terreinverharding (stelconbeplating)
- 10 parkeerplaatsen

Kantoorruimte:
- Entree
- Glad afgewerkte wanden
- Vloertapijt
- Systeemplafond met inbouwarmaturen
- Te openen ramen
- Airconditioning
- Verwarming middels radiatoren
- Toiletruimte
- Keuken
- Mogelijkheid tot zonnepanelen

Bedrijfshal:
- Betonvloer
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Beglazing
- Lichtstraten
- Lijnverlichting

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is volledig verhard middels klinkerbestrating en stelconbeplating. Voor het object zijn 10 parkeerplaatsen gesitueerd. Daarnaast is er naast het object voldoende parkeer- en manoeuvreergelegenheid.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gesitueerd op bedrijventerrein 't Ambacht in Molenaarsgraaf. Het betreft een bedrijventerrein met een centrale ligging in de Alblasserwaard. Binnen enkele minuten is de provinciale weg N214 te bereiken. De N214 geeft mogelijkheid tot aansluiting op de Rijksweg A-15 ten westen en de Rijksweg A-27 ten oosten.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan 'Dorpskernen' van kracht. De bestemming betreft enkelbestemming bedrijventerrein. Ter plaatse zijn bedrijfsactiviteiten toegestaan die staan vermeld in de maximaal categorie 3.2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten.

KADASTER
Gemeente Molenaarsgraaf - Sectie D - Perceelnummer 405 (gedeeltelijk)

HUURPRIJZEN
- Kantoorruimte: € 2.750,- excl. btw per maand
- Bedrijfsruimte: € 2.250,- excl. btw per maand*
* optioneel bij te huren

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

AANVAARDING
In overleg

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
Huurtermijn is te bepalen in overleg.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 5.400 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
697 m²
Bedrijfshal oppervlak
376 m²
Kantoor oppervlak
321 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Molenaarsgraaf-Polderweg-oost, Molenaarsgraaf

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Polderweg-oost 26

€ 2.750 /mnd