Kasteelplein 4 3417 JH Montfoort

€ 42.000 /jr

Omschrijving

Op een van de mooiste locaties van Montfoort te huur aangeboden praktijk / kantoorruimte. Deze voormalig tandartspraktijk mogen wij namens de gemeente Montfoort te huur aanbieden.

Het pand bevindt zich op het Kasteelplein van Montfoort waar ook het gemeentehuis is gevestigd en de bekende horeca gelegenheid “Het Kasteel van Montfoort” . De locatie is zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de Provinciale weg de N 228. Vanuit Utrecht is het ca 15-20 autominuten rijden naar Montfoort. Montfoort is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Het pand is op de begane grond ingedeeld in diverse kamers die dienst hebben gedaan als behandelkamer. Direct bij de entree vindt u een professionele receptie - balie met entree en een open ruimte die dienst heeft gedaan als wachtkamer. Op de begane grond is ook nog een volwaardige keuken aanwezig. De trapopgang naar de 1e verdieping bevindt zich aan de hoofdingang van het gebouw , maar er is ook nog een trapopgang die zich bij de andere ingang bevindt. De deur die dienst deed als personeelsingang.

Op de 2e verdieping treft u een garderoberuimte aan, een kamer die dienst deed kleedruimte en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder is hier nog een grote open ruimte en een bergruimte. Deze verdieping kan ook gemakkelijk geschikt maken worden als woonruimte.

Dit is echt een fantastische plek om vanuit te werken als kantoor of praktijkruimte. Eventueel kan er zelfs boven gewoond worden!

Huurprijs € 42.000,-- excl. p.j.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer, volgens de consumentenprijsindex "alle huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar, kortere huurperioden zijn bespreekbaar

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van twee maanden huur en BTW.

Bijzonderheden:
- Pand is voorzien van een alarminstallatie
- Recent buitenzijde geheel geschilderd
- Gratis parkeren in de directe omgeving

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 42.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 48.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
341 m²
Bedrijfshal oppervlak
341 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kasteelplein 4

€ 42.000 /jr