Zuidbaan 548 C 2841 MD Moordrecht

€ 125.000 v.o.n.

Omschrijving

Algemeen:
Het project Zuydbaen op bedrijventerrein Gouwepark in Moordrecht is een nieuwbouw ontwikkeling van 24 hoogwaardige bedrijfsunits. Deze hoogwaardige ontwikkeling bestaat uit twee verschillende type units met een totale verkoopoppervlakte vanaf circa 86 m² tot en met circa 134 m², de metrages zijn gelijkmatig verdeeld over de begane grond en etage. Momenteel is er nog maar één unit beschikbaar voor de verkoop, te weten unit B12.

Kenmerkend voor deze ontwikkeling is het hoogwaardige en duurzame materiaalgebruik alsmede de moderne uitstraling. Elke unit beschikt over minimaal 2 of 3 exclusief toe te wijzen parkeerplaatsen voor de deur op het mandelig buitenterrein.

Gouwepark is een uitstekend te bereiken bedrijventerrein waar veel aandacht is voor de uitstraling gebouwde omgeving en het openbaar groen. Een bijkomend voordeel is de afsluiting van het bedrijventerrein in de avonden en weekenden. Dit zorgt voor een prettig en zeer veilig ondernemersklimaat. Gebruikers en leverancier hebben te allen tijde toegang tot het terrein.

Bereikbaarheid:
Gouwepark ligt centraal in de regio Midden- Holland in de nabijheid van het Gouwe Aquaduct. Het bedrijventerrein is gelegen op grondgebied van de gemeente Moordrecht en wordt omsloten door de rijkswegen A12 en A20. De hoofdontsluiting van Gouwepark is het kruispunt nabij de Coenecoopbrug.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden met een functieaanduiding tot en met categorie 4.1.

De unit:
Unit 12 – Type B:
Koopsom: € 125.000,- v.o.n., totaal circa 86 m² waarvan circa 45 m² gelegen op de begane grond en circa 41 m² gelegen op de verdieping.

De vierkante meters betreffen een indicatie op basis van bouwtekeningen en de genoemde koopsommen zijn exclusief omzetbelasting. Makelaarskosten en notariskosten (inzake verkoop), zijn in de koopsom inbegrepen. Overdrachtsbelasting is bij nieuwbouw niet van toepassing.

Parkeerplaatsen:
Bij het verkochte behoren 2 nader toe te wijzen parkeerplaatsen.

Planning en oplevering:
Met de bouw is reeds aangevangen. De oplevering zal vermoedelijk eind Q4 2021 plaatsvinden.

Opleveringsniveau en bebouwing:
Het opleveringsniveau is casco (wind- en waterdicht, de dragende constructie plus complete buitenafwerking) doch wel reeds onder andere voorzien van:
- monoliet afgewerkte betonvloer met een vloerbelasting van circa 1.000 kg/ m² begane grond en circa 400 kg/ m² op de verdieping;
- vrije hoogte circa 3,4 meter;
- hand bedienbare overheaddeur (hoogte 3 meter);
- eigen voordeur;
- meterkast;
- zwarte gevelbeplating (sandwichpanelen);
- aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
- afgedopt rioleringspunt ten behoeve van toilet en pantry onder de trap;
- houten trap naar etage.

Zie voor de complete weergave bouwkundig opleveringsniveau de technische omschrijving.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Moordrecht;
Sectie: D;
Nummer: 4929;
Grootte: 48 m².

Het buitenterrein is mandelig wat inhoudt dat eigenaren met elkaar verantwoordelijk zijn voor dagelijks onderhoud.

Notaris:
Van der Meulen, Kock en Ubachs Notarissen te Waddinxveen zal de juridische afwikkeling begeleiden. De koop van een unit wordt vastgelegd in een koop- aannemingsovereenkomst en akte van mandeligheid. Deze overeenkomsten zullen naar de notaris worden gestuurd waarna de notaris de leveringsakte opstelt, ook wel de ‘transportakte genoemd’.

Bouwer:
De bouw wordt tot stand gebracht door de Arvast Groep uit Waddinxveen. Zij hebben de nodige ervaring met nieuwbouwontwikkeling van bedrijfscomplexen. Enkele voorbeelden van bedrijfsverzamelgebouwen zijn gelegen op bedrijventerrein Gouwepark.

Verkoopprijs:
Prijzen voor dit project zijn vrij op naam, wat inhoudt dat notaris- en makelaarskosten inzake aankoop in de koopprijs zijn inbegrepen. Bedragen dienen vermeerderd te worden met omzetbelasting.

Proces:
Bij effectuering van koop wordt tussen partijen een zogeheten koop- aannemingsovereenkomst opgesteld. Indien de koop- aannemingsovereenkomst onvoorwaardelijk is zal de projectnotaris koper uitnodigen voor het zogeheten transport. Koper (dan wel de financier) betaalt de ontwikkelaar op basis van datum gereed in verschillende bouwtermijnen middels facturen de totale koopsom.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar. Vraag onze kantoren naar de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 125.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 110.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
86 m²
Bedrijfshal oppervlak
86 m²
Vrije hoogte
3,4 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
3.072 m² (in units vanaf 86 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Gouwepark, Moordrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.