Noordbaan 755 2841 MG Moordrecht

€ 105.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Een hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling gelegen op bedrijventerrein Gouwepark te Moordrecht. De ontwikkeling bestaat uit twee geschakelde gebouwen, waarvan één gebouw nog beschikbaar is voor de verhuur. Het buurpand is reeds verhuurd aan Huyser Fietsen. De oppervlakte bedraagt in totoaal circa 1.155 m² en is verdeeld over circa 1.030 m² bedrijfsruimte en circa 125 m² kantoorruimte.

Parkeren is mogelijk op de 11 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

In de directe omgeving zijn partijen als ETK Licht, Maas Autogroep- Audi Moordrecht, Van Mossel Mercedes- Benz Gouda, AVM Metaalbewerking gevestigd. Andere bedrijven die huisvesten op het Gouwepark zijn bijvoorbeeld HBM Machines, 12GO Biking, Breur IJzerhandel Gouda, Sortimo Nederland en Autotaalglas.

Bedrijventerrein Gouwepark:
Gouwepark is een hoogwaardig bedrijventerrein met veel oog voor uitstraling gebouwen, openbaar groen en afsluiting van het bedrijventerrein in de avonden en weekenden. Dit zorgt voor een prettig en zeer veilig ondernemersklimaat. Gebruikers en leveranciers hebben te allen tijden toegang tot het terrein.

Bereikbaarheid:
Gouwepark ligt centraal in de regio Midden-Holland in de nabijheid van het Gouwe Aquaduct. Het bedrijventerrein is gelegen op grondgebied van de gemeente Moordrecht en wordt omsloten door de rijkswegen A12 en A20. De hoofdontsluiting van Gouwepark is het kruispunt nabij de Coenecoopbrug.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 4.1.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte is circa 1.155 m² en is als volgt verdeeld:
- circa 1.030 m² bedrijfsruimte;
- circa 125 m² kantoorruimte.

Oplevering:
Rond juni 2022.

Opleveringsniveau:
Bedrijfsruimte:
- vrije hoogte circa 9 meter;
- vloerbelasting 2.000 kg/ m²;
- elektrische bedienbare overheaddeuren, 3 stuks in totaal (1 aan de voorzijde en 2 aan de zijkant);
- vloerverwarming.

Kantoren:
- verwarming/ koeling;
- toilet;
- pantryvoorziening;
- afgewerkte wanden en plafond.

Huurprijs:
€ 105.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten:
Kosten ten behoeve van onderhoud installaties alsmede jaarlijks parkmanagement Gouwepark. Huurder zal contracten voor water en elektra op eigen naam stellen.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
10 + 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 105.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
1.280 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.155 m²
Kantoor oppervlak
125 m²
Vrije hoogte
9 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
11 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Gouwepark, Moordrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Noordbaan 755

€ 105.000 /jr