Venloseweg 1 1a 6031 ST Nederweert

€ 25 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
De huidige eigenaar van het tankstation en de omliggende bedrijfsruimten is op zoek naar een goede buurman! Daarnaast kan hij voor u ook nog van toegevoegde waarde zijn bij het leveren van logistieke diensten.

Locatie:
Op een zeer centrale plek met een perfecte verbinding naar de A2, N266 (richting Helmond), N275 (Helden-Venlo), maar ook richting Leudal en Meijel bieden wij dit fraaie bedrijfscomplex aan. De verhuurder kan per 01 april 2021 in het object circa 365m² aanbieden. Daarnaast is het leveren van diensten ten aanzien van logistieke werkzaamheden bespreekbaar.

Het object:
De bedrijfsruimte (geschikt voor losgestort product, Venloseweg 1a) is opgebouwd uit een constructie van stalen kolommen met vakwerkspanten, betonvloer, kalkzandsteen binnenwanden en deels een metselwerk buitengevels. De buitengevel is recentelijk (2012) deels voorzien van nieuwe sandwichpanelen.

De bedrijfsruimte uit 2005/2006 (overspanning 50x35m) bestaat uit betonelement geveldelen, stalen spantconstructie en een geprofileerde staalplaat dak zonder isolatievoorzieningen. De vloer bestaat deels uit een gevlinderde betonvloer en deels uit bituum. Er is geen splitsing tussen de nutsvoorzieningen van de verschillende bedrijfsruimten toegepast. De in dit gedeelte aanwezige sectionaalpoorten zijn elektrisch bedienbaar. Er is eventueel ook buitenterrein bij te huren.

Het geheel is deels voorzien van een hekwerk. Aan de rechterzijde van het perceel is er een elektrisch bedienbare schuifpoort. Tussen de twee opslagruimten in is er eveneens een toegangspoort gerealiseerd, welke op afstand en middels een code bedienbaar is. Achter de shop en het kantoorgedeelte is een weegbrug aanwezig met een capaciteit van 70 ton.

Eventueel kan er in het kantoorgedeelte nabij de shop van het tankstation nog een kleine kantoorruimte worden gehuurd. Hierover gaat de verhuurder graag met u in gesprek.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 25 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 20 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
1.800 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.800 m²
Vrije hoogte
4,5 m

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

NVM makelaar

Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0495-451002

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Venloseweg 1 1a

€ 25 /m²/jaar