Magnesiumstraat 1 6031 RV Nederweert

€ 1.503 /mnd

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijvenverzamelgebouw is gelegen op het jonge bedrijvenpark ‘Pannenweg II’ te Nederweert en heeft een perfecte zichtlocatie door haar centrale ligging aan de verkeersader van het bedrijvenpark.

De te huren ruimte betreft de unit gelegen aan de Magnesiumstraat 1 bestaande uit showroom, kantoren en bedrijfsruimten.
ALLE DELEN ZIJN AFZONDERLIJK VAN ELKAAR TE HUUR, MAAR OOK TEZAMEN!

Bijzonderheden:
- Fantastische zichtlocatie!
- Uitstekende bereikbaarheid en ligging ten opzichte van de A2, N266 en N275.
- Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud.
- De showroom is voorzien van klimaatbeheersing met koeling.
- Uniek: Op het gehele complex is (in afwijking op het bestemmingsplan) detailhandel toegestaan. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden!
- Er zijn diverse parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd ten behoeve van de huurders en bezoekers van het complex.

BEDRIJVENPARK ‘PANNENWEG II’

Het bedrijvenpark heeft een parkachtige uitstraling met veel groen, een centrale groene zone en wordt gekenmerkt door hoogwaardige bedrijfsgebouwen en haar unieke en zeer gunstige ligging ten opzichte van rijks– en snelwegen zoals de op– en afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht en de rijkswegen N266 (richting Helmond/ A67) en N275 (richting Venlo) en centraal gelegen tussen Amsterdam-Maastricht-Aken/Luik. Nederweert is strategisch gelegen in het zuidoosten van Nederland tussen Eindhoven en Maastricht bij de grens met buurlanden Duitsland en België.

Het bedrijvenpark is voorzien van een hoogwaardig glasvezelnetwerk waarop ieder bedrijf aangesloten kan worden en waarmee verschillende glasvezeldiensten ontsloten kunnen worden zoals internet, telefonie, televisie, beveiliging, remote automatisering, point-to-point-verbindingen tussen bedrijven en meer. De toegangswegen tot het bedrijventerrein zijn beveiligd middels poorten en de hoofdtoegangsweg is voorzien van slagbomen welke inkomend verkeer ’s avonds en ’s nachts alleen toegang verlenen middels kentekenverificatie danwel door het aanmelden bij de beveiliging. Het gehele park is voorzien van 24 uurs camerabewaking.

Op het bedrijvenpark is daarnaast parkmanagement actief. Door de opzet en uitvoering van het parkmanagement is de waarde van elke individuele vestiging en de algehele infrastructuur gegarandeerd voor de lange termijn. De duurzame (beeld)kwaliteit van het totale park en de hierop gevestigde bedrijven wordt gegarandeerd door de inzet van het parkmanagement. Elk bedrijf dat zich vestigt op Bedrijvenpark Pannenweg II wordt automatisch lid van de vereniging Parkmanagement, met in het basispakket:
• Lokale bewegwijzering;
• Deelname aan collectieve terreinbeveiliging;
• Openbaar en privaat groenbeheer;
• Optionele uitbreiding van het basispakket biedt extra diensten en middelen in de sfeer collectieve voorzieningen.
Het parkmanagement op bedrijvenpark Pannenweg II is praktisch georganiseerd om de gevestigde bedrijven te ontzorgen en het ondernemersklimaat te verbeteren.

MAGNESIUMSTRAAT 1 NEDERWEERT - BEDRIJFSRUIMTE (totaal 400,5 m²) HUURPRIJS € 1.503,75 PER MAAND EXCL. BTW
Bedrijfsruimte bestaande uit een bedrijfshal en een showroom met kantoorruimte. Toegang tot de bedrijfsruimte is mogelijk door middel van een elektrische en op afstand bedienbare overheaddeur alsook door middel van een aparte toegangsdeur.

De bedrijfshal is afgewerkt met een betonvloer en voorzien van een Winterwarm XR heater, geïsoleerd damwanddak, TL-verlichting en heeft een vrije hoogte van 4,88 meter. Verder is de bedrijfshal gedeeltelijk uitgevoerd met een verdiepingsvloer welke is uitgevoerd in beton en bevind zich in de bedrijfshal een kantineruimte. Vanuit de bedrijfshal is er tevens interne toegang tot de showroom mogelijk.

De verdiepingsvloer is geschikt voor opslagdoeleinden alsmede de opstelling van de luchtbehandelingsunit en Nefit Ecomline HR cv-installatie. Er zijn tevens opslagruimten gerealiseerd onder verdiepingsvloer.

De kantine is voorzien van een net keukenblok en uitgevoerd met een koelkast, tegelvloer, systeemplafond met TL-verlichting en mechanische ventilatie. Er is de mogelijkheid tot het aansluiten van een vaatwasser. Daarnaast is in de kantineruimte een aparte doucheruimte en een aparte toiletruimte voorzien.

MAGNESIUMSTRAAT 1 NEDERWEERT - SHOWROOM (totaal 326 m²) HUURPRIJS € 2.471,25 PER MAAND EXCL. BTW
De showroom is bereikbaar via de bedrijfsruimte of een dubbele toegangsdeur aan de voorzijde van het complex. De showroom wordt gekenmerkt door een grote mate van lichtinval door de speelse ronding en het gebruik van een grote glaspartij. Er is een hoogglans natuurstenen tegelvloer voorzien in het voorste gedeelte van de showroom, verder is er gebruik gemaakt van hoogwaardig tapijt. De showroom is verder voorzien van een luxe afwerking door een systeemplafond met LED-spots, ingebouwde speakers, een luchtbehandelingssysteem, topkoeling alsmede vloerverwarming. De showroom is volledig voorzien van LED-verlichting. Een separaat kantoor heeft zicht op de showroom alsmede het parkeerterrein en is voorzien van een trapkast en hoogglans natuurstenen tegelvloer, systeemplafond met LED-verlichting en ingebouwde speakers. Er zijn hier diverse CAT-6 netwerkaansluitingen voorzien.

Verder is de showroom voorzien van een fraaie sanitaire groep met voorportaal met wasmeubel en spoelbak alsmede een tweetal toiletruimten welke geheel betegeld zijn.

In het portaal is tevens de meterkast met eigen meters aanwezig alsmede een voorraadkast en is hier een patchpaneel aangebracht. Zowel de bedrijfshal als de showroom zijn voorzien van een alarminstallatie welke de mogelijkheid biedt om zowel de gehele bedrijfsruimte ineens danwel de bedrijfshal als de showroom separaat in te schakelen. De brandmeldinstallatie voor het gehele complex is toegankelijk middels de showroom.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.503 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 3.975 per maand
Servicekosten
€ 150 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
401 m²
Bedrijfshal oppervlak
377 m²
Kantoor oppervlak
24 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Magnesiumstraat 1

€ 1.503 /mnd