Eindhovensebaan 7 a 6031 NB Nederweert

€ 545.000 k.k.

Omschrijving

Het betreft een bedrijfspand met bedrijfswoning, paardenstal, stapmolen en rijbak. Het object is gelegen op een riant perceel van 4000 m² groot. Extra weide aan de overzijde te gebruiken (in overleg).
Het bedrijfsgebouw doet op dit moment dienst als werkplaats met seperaat kantoor en is aan de voorzijde voorzien van een sectionaal poort, bereikbaar via het ruim voorliggend terrein.
De bedrijfswoning is geheel onderkelderd. Naast woonkamer, separate keuken en bijkeuken heeft het pand 3 slaapkamers en ruime badkamer op de verdieping en op de 2de verdieping een 4de slaapkamer.
De paardenstal beschikt over 3 stallen, wasruimte, zonnehemel, zadelkamer met witgoedaansluitingen, toilet, vliering met zolderkamer en eigen CV installatie.

Het object is gelegen in de gemeente Nederweert. Nederweert is een gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. De gemeente ligt in de streek Midden-Limburg, telt 17.086 inwoners.

Bedrijventerrein: Aan Veertien ligt ten noorden van de kern Nederweert, parallel aan de N266 en de Zuid-Willemsvaart. Op het 40 hectare grote bedrijventerrein is naast het gemengde mkb, ook de wat zwaardere industrie vertegenwoordigd. (Nederweert.nl)

Bereikbaarheid:
Per auto: Vanaf de A2 is het object binnen een straal van 4 kilometer bereikbaar met een reistijd van c.a. 5 minuten.
Per bus: Busverbindingen richting het object stoppen aan de bushalte Ospel, Kapel. Deze halte is gelegen op een afstand van 1,7 kilometer van het object.
Per trein: De dichtstbijzijnde treinhalte is gelegen in Weert. Deze halte is op c.a.8 kilometer afstand gesitueerd.

Hippische faciliteiten:
Naast de paardenstal(met zolderkamer) is er achter op het terrein een stapmolen aanwezig. Daarnaast is er een aangelegde rijbak van 20 x 40 met verlichting naast het object gesitueerd.

Parkeren:
Aan de openbare weg zijn voldoende parkeerplaatse gesitueerd. Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemmingsplan:
Het object is vingerend binnen het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Aan Veertien', vastgesteld 20 september 2008 door gemeente Nederweert.

De gronden op de plankaart aangewezen voor Bedrijventerrein BT-zijn, met inachtneming van het bepaalde in de artikelen 7 en 9 voor zover het tevens betreft beschermingszone a (watergang/-gerioleerd) en bebouwingsvrije zone Zuid Willemsvaart, bestemd voor: 3 en 4 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, welke als bijlage 1 bij deze voorschriften is opgenomen alsmede daarmee naar aard vergelijkbare bedrijven of inrichtingen, met dien verstande dat: - bedrijven uitsluitend gevestigd mogen worden op percelen welke grenzen aan de openbare weg; - bedrijven uitsluitend ontsloten mogen worden op
verharde wegen; - infiltratie voor 100 % op eigen terrein dient plaats te vinden; - bestaande bedrijfswoning. Onverminderd het hiervoor bepaalde zijn niet toegestaan: - detailhandelsbedrijven; - horecabedrijven.
Ten behoeve van het in lid 1 toegestane gebruik zijn op en in deze gronden toegelaten: a. bedrijfsgebouwen; b. uitsluitend
overeenkomstig de ter zake op de plankaart opgenomen aanduiding BW
sub 1 bedoelde doeleinden toegestaan; c. bijgebouwen ten behoeve van de onder b genoemde functie; d. bouwwerken, geen gebouwen zijnde; e. tuinen en erven; f. wegen, verhardingen en groenvoorzieningen;

Bovenstaand is een korte samenvatting van het bestemmingsplan. Het volledige bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Koopgegevens:
•Vraagprijs: €545.000,-kosten koper (bedrijfspand met verrekening van BTW)
•Aanvaarding: In overleg.
•Kadastrale info: het object is kadastraal bekend:
•Gemeente Nederweert, sectie M, nummers 1784 en 1785
•Totaal groot: 4000 m2
•Eigendom soort: Volle eigendom.
•Oplevering: In huidige staat.
Verkoop van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar.
Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 545.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m²
Bedrijfshal oppervlak
300 m²
Perceel
3.018 m²

Energie

Voorlopig energielabel
B

Omgeving

Winnerstraat-Eindhovensebaan, Nederweert

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eindhovensebaan 7 a

€ 545.000 k.k.