Magnesiumstraat 21 A4 6031 RV Nederweert

€ 925 /mnd

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfsunit beschikbaar aan de Magnesiumstraat 21 A4 in Nederweert. De bedrijfsunit is voorzien van een overheaddeur en een aparte loop deur. Ideaal voor ZZP'ers of de MKB ondernemer die opzoek zijn naar extra opslagruimte.

Metrage

Bedrijfsruimte: circa. 205 m2 BVO

Vrije hoogte: circa. 7.20 meter

Vrije overspanning: circa. 3.40 meter

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Magnesiumstraat 21 A4 in Nederweert aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. Het bedrijvenpark is strategisch tussen Eindhoven en Maastricht gelegen aan de internationale verkeersader en de Rijkswegen A2 en de N275.

Parkeren

Bij het object zijn 2 privé parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen).

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Overheaddeur
• Pantry
• Tl- verlichting
• Toilet

Huurcondities

Huurprijs: € 925,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, minimaal 12 maanden.
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur exclusief btw.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Magnesiumstraat 21 A4 in Nederweert aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 925 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m²
Bedrijfshal oppervlak
205 m²
Vrije hoogte
7,2 m

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Magnesiumstraat 21 A4

€ 925 /mnd