Rijnlanderweg 1434 A 2153 KG Nieuw-Vennep

€ 875.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Te koop aangeboden een groot perceel van ruim 16.000 m² met o.a. diverse loodsen en foliekassen. Het perceel heeft een hoveniersbestemming en een ruim bouwvlak van circa 6.500 m². Het gehele terrein is omringd door een hoge groene haag. De woning maakt geen deel uit van de percelen.

LOCATIE
De buitenlocatie is centraal gelegen in de Randstad. De omgeving bestaat vnl. uit agrarisch landschap. Het perceel is alleen vanaf de voorzijde bereikbaar door het automatisch afsluitbare hek. Op het voorterrein liggen ongeveer negentig betonnen stelconplaten om te kunnen parkeren en manoeuvreren.

BEREIKBAARHEID
Het terrein is goed en snel bereikbaar vanaf de snelwegen A4/A44. De op-/afrit van de A44 bevindt zich op slechts 3 minuten autoafstand en de provinciale weg N207 is op circa 5 minuten afstand gelegen. De Luchthaven Schiphol bevindt zich op circa 10 autominuten.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Haarlemmermeer
Sectie: AN
Nummer(s): 493 + 717
Oppervlakte: 16.164 m²
Eigendom: eigen grond

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijfsactiviteiten voor een hoveniersbedrijf conform bestemmingsplan “Buitengebied Zuid”.

OMSCHRIJVING
• Loods met kantoor ter grootte van circa 360 m² bestaande uit portaal/entree, toilet, vergaderruimte, grote kantine met keuken en ruim terras aan de achterzijde, tussenportaal naar loods en bijkeuken, eerste etage met kantoorruimte, opslag en bedrijfsdouche. In de loods is aanwezig een werkplaats, kantoor, afgesloten voorportaal, pakruimte met overheaddeuren en een loopdeur.
• Volledig gerenoveerde loods waarin 4 separate units van circa 55 m² per unit. Deze 4 units zijn volledig geïsoleerd en voorzien van elektra en een overheaddeur. Aan de achterzijde van deze loods bevindt zich een werkplaats/opslagruimte van circa 180 m² op de begane grond en een grote entresolvloer met tevens een grote overheaddeur.
• Verhoogde kas van circa 924 m².
• Losse overkapping voor opslag van circa 225 m².
• Diverse Roverokassen (foliekassen).
• Circa 3.000 m² betonverharding (paden).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het geheel wordt opgeleverd in de huidige staat (as is, where is), vrij van huur en gebruik, vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

NUTSVOORZIENINGEN
Het perceel beschikt over eigen nutsaansluitingen voor gas, water en elektra. Er is een kabelaansluiting aanwezig t.b.v. internet.

VRAAGPRIJS
€ 875.000,- k.k. (kosten koper).

KOOPVOORWAARDEN
• BTW: de verkoop is vrijgesteld van BTW.
• Zekerheidsstelling: waarborgsom ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom te voldoen binnen 2 weken na ondertekening van de koopovereenkomst.
• Koopovereenkomst: model koopovereenkomst op aanvraag beschikbaar.
• Aanvaarding: in overleg met verkoper.

GUNNING
Verkoper behoudt zich het recht voor het object te verkopen/te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een koopovereenkomst komt slechts tot stand na nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van verkoper.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtigingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 875.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
1.909 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.909 m²
Perceel
16.164 m² (in units vanaf 1.909 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijnlanderweg 1434 A

€ 875.000 k.k.