Ippelseweg 14 4255 HZ Nieuwendijk

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Omschrijving

Ippelseweg 14 / Hyancintstraat 4 Nieuwendijk | Bedrijfscomplex bestaande uit vrijstaand kantoor en een ruime bedrijfshal, gesitueerd op een totaal perceel van 8.529 m2.

ALGEMEEN
De bedrijfshal met een oppervlakte van 1.350 m2 is gerealiseerd in 1985 en heeft zowel een poort aan de zijde Ippelseweg als aan de zijde van de Hyacintstraat. In 2006 is er aan de zijde van de Ippelseweg een schitterend kantoor gerealiseerd met een sprekende architectuur. Het kantoor bestaat uit een souterrain en een tweetal kantoorlagen. Het is gebouwd in een driehoek vorm en traditioneel opgetrokken middels gemetselde gevels in spouw en betonnen vloerdelen. In totaal omvat het 720 m2 VVO. Het terrein rondom en voor de bedrijfshal is rondom verhard middels betonklinkers. Het kantoor beschikt over een eigen toegang tot de openbare weg en eigen parkeergelegenheid met circa 19 parkeerplaatsen.
Het complex wordt in het geheel aangeboden, echter is afzonderlijke huur van de bedrijfshal of het kantoor bespreekbaar. Daarnaast behoort verkoop ook tot de mogelijkheden. De ligging van de locatie t.o.v. de woonwijk biedt ook goede kansen voor transformatie of herontwikkeling.

STERKE PUNTEN
- Groot bedrijfsperceel van 8.529 m2
- Drietal aansluitingen op de openbare weg
- Bedrijfshal in delen te verhuren
- Bedrijfshal voorzien van kraanbaan
- Kantoor uitstekend volledig zelfstandig te gebruiken of te verhuren
- Ruime bouw/uitbreidingsmogelijkheden
- Locatie biedt kansen voor ontwikkeling/transformatie
- Ideale locatie voor transportbedrijven, bouwbedrijven, constructiebedrijven etc.

OPPERVLAKTEN
- Ca. 1.350 m2 Bedrijfsruimte
- Ca. 195 m2 Kantoor (souterrain)
- Ca. 265 m2 Kantoor (begane grond)
- Ca. 260 m2 Kantoorruimte (eerste verdieping)
Totale vloeroppervlakte van 1.585 m2
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD

Bedrijfshal:
De bedrijfshal is in 1985 gerealiseerd door Remco Systeembouw. De bedrijfshal is vermoedelijk onderheid. De bedrijfsvloeren zijn zwaar uitgevoerd en voorzien van wapening. De constructie is opgetrokken in staal met een zadeldak met lichte dakhelling. De gevels zijn opgebouwd middels een prefab borstwering met daarboven enkelwandige golfbeplating. Het dak is geïsoleerd en voorzien van transparante dakplaten t.b.v. lichtinval. In een deel van de hal is een kraanbaan aangebracht. Verder beschikt de bedrijfshal over een tweetal overheaddeuren. De bedrijfshal beschikt over een werkplaatskantoor kantine en enkele magazijnruimtes.

Kantoor:
Het kantoor is gerealiseerd in 2006. Het kantoor is gebouwd direct langs de Ippelseweg bij de entree tot het bedrijventerrein. Het kantoor is op degelijke wijze gebouwd en hoogwaardig afgewerkt. Het kantoor staat op een separaat deel van de kavel en beschikt over een eigen toegang tot de openbare weg. Rondom het kantoor zijn circa 19 parkeerplaatsen gesitueerd. Centraal in het gebouwd is de entree gesitueerd met een ruime ontvangstruimte met balie en trapopgang naar de verdieping en een trapafgang naar het souterrain. Op de begane grond is een ruime kantine met keuken gesitueerd, welke middels een flexibele scheidingswand bij de naastgelegen vergaderruimte te betrekken is. De verdieping beschikt over diverse kantoorruimtes en een pantry. Centraal in het pand bevinden zich de net afgewerkte sanitaire voorzieningen. Op de eerste verdieping bevindt zich in de punt van het gebouw nog een klein balkon. Tevens is er op de begane grond aan de zijde van het water een terras. Het souterrain is grotendeels in gebruik als archief en opslag en deels als technische ruimte. Het is mogelijk om daglicht te creëren in het souterrain.

Het pand leent zich bouwkundig gezien ook voor bijvoorbeeld ombouw tot (zorg)appartementen. Mits wijziging van bestemmingsplan mogelijk blijkt.

Terrein:
Het terrein behorend bij de bedrijfshal is volledig verhard middels stelconbeplating. Het verharde terrein heeft bij elkaar ongeveer een oppervlakte van 5.185 m2. Het terrein is omheind en voorzien van een tweetal schuifpoorten. Verder is het terrein ten dele voorzien van terreinverlichting middels lichtmasten.

Het parkeerterrein bij het kantoor is verhard middels betonklinkers. Rond de parkeerplaatsen en op de scheiding tussen het bedrijfsterrein en het parkeerterrein is nette groenbeplanting aangeplant.

PARKEREN
Het bedrijfsterrein biedt ruim voldoende parkeergelegenheid. Bij het kantoor behoren circa 19 parkeerplaatsen.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in Gemeente Altena. Het inwonersaantal van de Gemeente Altena bedroeg ca. 55.000 inwoners volgens het CBS op 1 januari 2019. Het object is gelegen in de plaats Nieuwendijk, dit betreft één van de kernen welke centraal in het land van Heusden en Altena is gesitueerd, direct langs de rijksweg A-27. Het object is op korte afstand (2-3 minuten) gelegen vanaf de Rijksweg A-27 (Breda-Utrecht) Op ca. 10 minuten afstand is knooppunt Gorinchem te bereiken welke aansluiting biedt tot de Rijksweg A-15 (Rotterdam-Nijmegen)

KADASTER
Werkendam – T – 1448 – Groot: 3.467 m2
Werkendam – T – 1971 – Groot: 5.062 m2

Tezamen groot: 8.529 m2

VRAAGPRIJS
Huurprijs bedrijfsruimte met terrein : € 100.000,-- per jaar, excl. btw
Huurprijs kantoorruimte met parkeren: € 56.000,-- per jaar, excl. btw

Vraagprijs voor koop: Op aanvraag

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.
HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
1.350 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.350 m²
Terrein oppervlak
5.185 m²
Perceel
8.529 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ippelseweg 14

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag