Ippelseweg 4255 HZ Nieuwendijk

€ 3.600 /mnd

Omschrijving

Omschrijving
Ippelseweg 0-ong. te Nieuwendijk | Prachtige bedrijfsruimte met kantoorruimte gesitueerd in nieuwbouw bedrijfscomplex

ALGEMEEN
Het object beschikt over ca. 290 m² bedrijfsruimte en ca. 232 m² kantoorruimte en heeft een mooie en representatieve uitstraling. De bedrijfsruimte met kantoorruimte maakt deel uit van een nieuwbouw bedrijfscomplex welke momenteel wordt gerealiseerd in Nieuwendijk. De objecten worden volledig afgewerkt met o.a. betonvloeren, pantry, sanitaire voorzieningen, verlichting en glad afgewerkte wanden. De lichtstraten en ramen bij de bedrijfsruimte en de ruime raampartijen bij de kantoren zorgen voor veel natuurlijk daglichtinval in het object.

STERKE PUNTEN
- Net afgewerkt
- Nieuwbouw
- Veel natuurlijk daglichtinval
- Ruimten zijn onafhankelijk te gebruiken
- Parkeerplaatsen voor de deur

OPPERVLAKTEN
- Ca. 290 m² bedrijfsruimte
- Ca. 122 m² kantoorruimte B.G.
- Ca. 110 m² kantoorruimte V.D.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object wordt gebouwd op een onderheide betonfundering met in het werk gestorte betonvloeren. De vloeren worden monolithisch afgewerkt en zullen voorzien zijn van vloerverwarming en vloerisolatie. De verdiepingsvloer van het kantoor zal een kanaalplaatvloer met afwerkvloer betreffen. Het object gaat beschikken over een geïsoleerd plat dak welke afgewerkt zal worden met kunststof dakbedekking. De bedrijfsruimtes zullen van elkaar gescheiden zijn middels lichte scheidingswanden.
De gevels worden opgetrokken door middel van het gebruik van geïsoleerde betonplinten, sandwichpanelen en aluminium kozijnen v.v. glas. Aan de zuid- en oostzijde zullen de kantoren worden voorzien van elektrisch bediende screens.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt na gereedkomen opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Net afgewerkt
- Elektrische installatie
- Water- en lichtvoorzieningen
- Parkeerplaatsen op eigen terrein

Bedrijfsruimte:
- Elektrische overheaddeur
- Loopdeur
- Lichtstraten
- Betonvloer v.v. vloerverwarming

Kantoorruimte:
- Representatieve entree
- Verdiepingsvloer
- Pantry met keukenblok
- Toiletruimte
- Verwarming
- Airconditioning
- Elektrisch bediende screens (zuid- en oostzijde)

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein wordt verhard met klinkers. Aan de voor-, O-zijde en achterkant bestrating middels betontegels van 8x8 meter. Het object beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Kern Nieuwendijk: reparatieherziening bedrijventerrein” van kracht. De bestemming betreft enkelbestemming bedrijventerrein. Eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in Gemeente Altena. Het inwonersaantal van de Gemeente Altena bedroeg ca. 55.000 inwoners volgens het CBS op 1 januari 2019.

Het object is gelegen in de plaats Nieuwendijk, dit betreft één van de kernen welke centraal in het land van Heusden en Altena is gesitueerd, direct langs de Rijksweg A-27. Het object is op korte afstand (2-3 minuten) gelegen vanaf de Rijksweg A-27 (Breda-Utrecht). Op ca. 10 minuten afstand is knooppunt Gorinchem te bereiken welke aansluiting biedt tot de Rijksweg A-15 (Rotterdam-Nijmegen).

KADASTER
Werkendam – T – 2668

HUURPRIJS
€ 3.600,-- excl. btw per maand

AANVAARDING
Nader te bepalen

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.600 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
290 m²
Bedrijfshal oppervlak
290 m²
Vrije hoogte
9,4 m

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ippelseweg

€ 3.600 /mnd