Steenbakkerij ong. TYPE 1 2913 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel

Huurprijs op aanvraag € 269.000 v.o.n.

Omschrijving

WEGENS GROOT SUCCES ZIJN ER HELAAS GEEN UNITS MEER BESCHIKBAAR.

NIEUWBOUWPROJECT STEENBAKKERIJ Project "Steenbakkerij" betreft een DUURZAAM afgebouwd nieuwbouw bedrijvencomplex op het te ontwikkelen bedrijventerrein Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het project omvat in totaal 25 bedrijfsunits verdeeld over 2 gebouwen, variërend van ca. 88 m² tot en met ca. 338 m² (BVO) verdeeld over de begane grond en verdieping.

Aan de voorzijde bevinden zich de 6 grootste varianten, units van circa 110 m2 bedrijfsruimte op de begane grond met nog eens 110 m2 op de verdieping. Daarachter liggen de units van circa 44 m² op de begane grond en 44 m2 op de verdieping.

In het tweede bouwblok bevinden zich de units van circa. 60 m² op de begane grond en 60 m2 op de verdieping waarbij de 2 hoekunits nog over een strook naastgelegen eigen grond beschikken!

DEZE AANMELDING betreft unit 1 t/m 6. Deze units variëren van 109 t/m 113 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 109 t/m 113 m2 op de verdieping. De XL units hebben ook nog eens een tweede verdieping van 113 m2. Ook behoren er 4 parkeerplaatsen bij deze units. De koopsom van deze units bedraagt € 269.000,- tot € 395.000,- v.o.n. en exclusief BTW.

DOWNLOAD de brochure voor uitgebreide informatie over het project, het afwerkingsniveau en de prijslijst en afmetingen per unit. De prijzen van het gehele project variëren van € 124.500,- v.o.n. tot € 395.000,- v.o.n. en zijn exclusief BTW.

Bekijk ook de website bvcdekleinevink.nl

LOCATIE
Het geheel ligt aan de zuidkant van de A-20 tussen de Laan van Avant-Garde en de Hoofdweg-Noord. Het perceel wordt thans voor belast.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid. Elke unit voldoet aan de parkeernorm en deze varieert van 1-4 parkeerplaatsen. Deze worden voor de units of op het gemeenschappelijke terrein gerealiseerd.

VLOERBELASTING
Met een vloerbelasting van 1.500 kg/m² op de begane grond en 500 kg/m² op de verdieping zijn de units ook uitermate geschikt voor kleinschalige productiebedrijven.

DUURZAAMHEID EN ENERGIELABEL
De units worden eventueel opgeleverd incl. de voorbereiding voor vloerverwarming op de begane grond en verdiepingsvloeren en uitermate goed geïsoleerd opgeleverd. De Rc-waarde bedraagt resp. 3,5 voor de begane grond vloer, 4,5 voor de wanden en 6,0 voor het dak.

VRIJE HOOGTE
De vrije hoogte varieert van 3,90 tot 4,90 voor de begane grond en 2,80 meter voor de verdiepingsvloeren.

AFMETINGEN
Type 1 XL hoek
Deze units bestaan uit 3 bouwlagen en zijn gelegen op de hoek aan de voorzijde van het project. De opp. bedraagt ca. 337,5 m² en hebben een afmeting van ca. 12,5 meter bij 9,0 meter op de begane grond en de 2 verdiepingen.

Type 1 standaard
Deze units bestaan uit 2-3 bouwlagen met een totale opp. van ca. 219 tot 337,5 m² en hebben een afmeting van ca. 12,5 meter bij 9,0 meter op de begane grond en verdiepingen e.e.a. tussen- of hoekunit.

Type 2
Deze units bestaan uit 2 bouwlagen met een totale opp. van ca. 87,5 tot 91,2 m² en hebben een afmeting van ca. 7,5 meter bij 6 meter op de begane grond en verdieping e.e.a. tussen- of hoekunit.

Type 3 standaard
Deze units bestaan uit 2 bouwlagen met een totale opp. van 110 tot 120 m² en hebben een afmeting van 10 meter bij 6,0 meter e.e.a. tussen- of hoekunit.

Type 3 XL
Deze units bestaan uit 2 bouwlagen met een totale opp. van 140 m² en hebben een afmeting van 10 meter bij 7,0 meter.

OPLEVERINGSDATUM
De verwachting is dat de oplevering in het 4e kwartaal van 2020 zal plaatsvinden.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar met de auto, de afrit van de A20 (Nieuwerkerk aan den IJssel) ligt op ongeveer een kilometer afstand. Vanaf de Hoofdweg is er een goede busverbinding naar bijvoorbeeld NS Station Alexander.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING
- Betonvloer;
- Incl. toilet (alle bouwnummers);
- Incl. pantry bij type 1 XL;
- Scheidingswanden opgebouwd uit cellenbeton;
- Gedeeltelijk in metselwerk opgetrokken buitenwanden;
- In RAL kleur gespoten geïsoleerde aluminium kozijnen;
- Geïsoleerde beglazing;
- T.b.v. duurzame voorzieningen (zoals zonnepanelen of luchtwarmtepomp installatie) wordt een extra dakdoorvoer gerealiseerd;
- Meterkast met aansluitingen voor water en elektra;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur.

OPTIES
- Oplaadpunt elektrische auto’s;
- Vaste pui i.p.v. overheaddeur;
- Screens;
- Vloerverwarming;
- Volledige begeleiding afbouw.

MOGELIJKHEDEN VERHUUR
De units worden ook te huur aangeboden, voor perioden van 5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar. Vraag ons kantoor naar de mogelijkheden.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT
Er is een huishoudelijk reglement van toepassing. Een exemplaar hiervan wordt separaat aan de huurovereenkomst gehecht. Huurder bevestigd door de ondertekening van de huurovereenkomst dat deze bekend is met de inhoud van dit reglement.

Bel of mail ons om een afspraak te maken voor een gesprek op ons kantoor, wij leggen u graag alle mogelijkheden uit. Wij kunnen u ook inschrijven als belangstellende voor dit project, op die manier houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 269.000 vrij op naam
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 274.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
224 m²
Bedrijfshal oppervlak
224 m²
Vrije hoogte
4,9 m
Vrije overspanning
9 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
3.908 m² (in units vanaf 224 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide bebouwing Achter Esse, Nieuwerkerk aan den IJssel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenbakkerij ong. TYPE 1

Huurprijs op aanvraag € 269.000 v.o.n.