Steenbakkerij 14 d 2913 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 1.600 /mnd

Omschrijving

De meest duurzame en complete bedrijfsruimte van onze portefeuille en omstreken. Een unieke kans om een bedrijfsunit te huren van nieuwbouwproject ‘Business LOFT Zuidplas’ gelegen op bedrijventerrein ‘Kleine Vink’. De bedrijfsruimte heeft een totaal oppervlakte (BVO) van 96 m² verdeeld over de begane grond en de verdieping.

De unit is voorzien van o.a. vloerverwarming middels luchtwarmtepomp, airco, aftimmering van de trap op begane grond en verdieping, LED verlichting, meer dan voldoende wandcontactdozen, glasvezel, een elektronisch bedienbare overheaddeur, een pantry, een toilet en 2 eigen parkeerplaatsen. En vergeet het dakterras niet.

Oppervlakte:
De unit beschikt over een oppervlakte van 96 m² (BVO), verdeeld over twee bouwlagen in een vrije hoogte van 3.40 meter op zowel de begane grond als op de verdieping.
Begane grond: ca. 58 m² (BVO)
Eerste verdieping: ca. 38 m² (BVO)

Indeling:
Op de begane grond treft u naast een toegangsdeur met glaspanelen een elektronisch bedienbare overheaddeur. De overheaddeur heeft een doorrijhoogte van 3,00 meter. Met een vloerbelasting tot 1.500 kg/m² op de begane grond is de unit ook uitermate geschikt voor kleinschalige productiebedrijven.

Op de verdieping zijn twee naar binnen draaiende deuren met toegang tot het terras aanwezig en natuurlijk de pantry en het toilet. Ideaal voor bijvoorbeeld voor een kantoorfunctie, atelier of extra opslagruimte. De vloerbelasting op de verdieping bedraagt 500 kg/m².

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Betonvloer;
- Vloerbelasting begane grond tot 1.500 kg/m², verdiepingsvloer tot 500 kg/m²;
- Vloeren voorzien van ingestorte vloerverwarmingsleidingen;
- Verwarming middels luchtwarmtepomp
- Scheidingswanden opgebouwd uit kalkzandsteen;
- Vurenhoutentrap naar verdieping en afgetimmerd;
- Geheel in metselwerk opgetrokken buitenwand;
- Isolerende beglazing;
- Geïsoleerd betonnen dak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
- Toiletruimte met wandcloset;
- Pantry op de verdieping;
- LED verlichting;
- Wandcontactdozen;
- T.b.v. duurzame voorzieningen (zoals zonnepanelen) zijn extra dak doorvoeren gerealiseerd;
- Meterkast met aansluitingen voor water en elektra en loze leidingen t.b.v. data en telefonie;
- De aansluiting voor elektra is voorzien van 3 x 40 Ampère;
- Glasvezelaansluiting;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur van 3 meter hoog.

Locatie/bereikbaarheid:
Het geheel ligt aan de zuidkant van de A20 nabij de Hornbach. De locatie is goed bereikbaar met de auto vanaf de toe-/afrit van de A20 met verbindingen naar A16 en A12. Vanaf de Hoofdweg is er een goede busverbinding naar bijvoorbeeld NS Station Nieuwerkerk aan den IJssel en NS Station Alexander.

Bestemmingsplan:
Bedrijven met bedrijfsmatige activiteiten behorende tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Het aandeel kantoorruimte mag maximaal 50% van het totale vloeroppervlak bedragen.

Opleveringsdatum:
In overleg per direct mogelijk.

Huishoudelijk reglement:
Er is een huishoudelijk reglement van toepassing. Een exemplaar wordt separaat aan de huurovereenkomst gehecht. Huurder bevestigd door de ondertekening van de huurovereenkomst dat deze bekend is met de inhoud van dit reglement.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.600,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 75,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.600 per maand
Servicekosten
€ 75 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
96 m²
Bedrijfshal oppervlak
96 m²
Vrije hoogte
3,5 m
Vrije overspanning
5 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide bebouwing Achter Esse, Nieuwerkerk aan den IJssel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenbakkerij 14 d

€ 1.600 /mnd