Hoofdweg-Noord 7 r 2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 2.290 /mnd

Omschrijving

Te huur aangeboden wordt de recent opgeleverde nieuwbouw bedrijfsruimte gelegen aan Hoofdweg-Noord 7r te Nieuwerkerk aan den IJssel. De unit bevat ca. 210 m² bedrijfsruimte verdeeld over twee bouwlagen. Het object onderscheidt zich door een bijzondere architectuur met een enorme “boost” aan daglicht op de verdieping door de raampartijen aan de voor- en achterzijde.

Binnen het object zijn er diverse mogelijkheden qua indeling zoals te zien op de indicatieve impressies en plattegrondtekeningen. Verhuurder is bereid in overleg aanvullende voorzieningen te realiseren. De investering daarvoor wordt dan omgeslagen in een suppletie op de huurprijs.

Algemeen:
Project ‘Nieuwervink’ is gerealiseerd op een fraaie zichtlocatie aan Hoofdweg-Noord, parallel aan de doorgaande Hoofdweg, op Bedrijvenpark Kleine Vink. Het project omvat in totaal 19 bedrijfsunits verdeeld over twee gebouwen, in oppervlakte variërend van circa 69 m² tot 189 m² begane grond vloeroppervlak.

Oppervlakte:
De unit heeft een totaal oppervlakte van ca. 210 m² verdeeld over twee bouwlagen. De bouwlagen hebben een afmeting van ca. 7,5 x 13,9 meter.
Begane grond: ca. 104 m²
Eerste verdieping: ca. 106 m²

Parkeren:
De unit beschikt over drie eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Toilet op de begane grond;
- Ledverlichting;
- Gevlinderde betonvloer op de begane grond;
- Een totale vloerbelasting op de begane grondvloer van maximaal 1.000 kg/m² en vloerbelasting op de verdiepingsvloer van maximaal 500 kg/m²;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur met een hoogte van 3,8 meter en breedte van 3,4 meter;
- Voorbereid voor vloerverwarming;
- Goede vloer-, gevel- en dakisolatie.

Verhuurder is bereid in overleg aanvullende voorzieningen te realiseren. De investering daarvoor wordt dan omgeslagen in een suppletie op de huurprijs.

Locatie:
Bedrijvenpark Kleine Vink is het nieuwste bedrijventerrein van Nieuwerkerk aan den IJssel, begrensd door de Hoofdweg, de snelweg A20 (Rotterdam-Gouda), de bebouwde kom van Nieuwerkerk en de Laan van Avant Garde richting Nesselande en Ommoord. Het bedrijvenpark wordt gekenmerkt door de terreininrichting met veel groene hagen en water. In de nabijheid bevinden zich thans onder andere Sporthal Kleine Vink en een vestiging van Hornbach.

Bereikbaarheid:
Bedrijvenpark Kleine Vink heeft, mede door de nabij gelegen aansluiting op de snelweg A20 (Rotterdam- Gouda) en de ligging bij de Hoofdweg een zeer goede bereikbaarheid per eigen vervoer. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om dit terrein per openbaar vervoer te bereiken.

Bestemmingsplan:
Bedrijven met bedrijfsmatige activiteiten behorende tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Het aandeel kantoorruimte mag maximaal 50% van het totale vloeroppervlak bedragen.

Opleveringsdatum:
Per direct beschikbaar.

Huurprijs:
€ 2.290,- per maand excl. BTW en servicekosten. Verhuurder is bereid aanvullende voorzieningen te realiseren met een verrekening in de huurprijs.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 100,- per maand excl. BTW voor navolgende diensten:
- Glasverzekering;
- Glasbewassing;
- Onderhoud overheaddeur;
- Onderhoud brandblusvoorzieningen;
- Onderhoud terrein.

Huurtermijn:
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens vijf jaar. Een kortere huurperiode in overleg.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.290 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
210 m²
Bedrijfshal oppervlak
210 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide bebouwing Achter Esse, Nieuwerkerk aan den IJssel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdweg-Noord 7 r

€ 2.290 /mnd