Kerkring 15 4306 CJ Nieuwerkerk

€ 900 /mnd

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen we u deze loods te huur aanbieden. De loods staat aan de Tuinstraat in Nieuwerkerk en heeft een oppervlakte van maar liefst 200m2. Een ideale ruimte voor opslag/berging.
De loods is opgetrokken uit steen met een staalconstructie. Verder is de loods aan de voorzijde voorzien van twee elektrisch bedienbare roldeuren van 4.00 meter breed en 4.00 meter hoog. De vloer van de loods bestaat uit stelconplaten. Er is voldoende daglicht inval door de aanwezige ramen maar er is ook verlichting aanwezig. Verder zijn er aansluitingen voor stroom en krachtstroom. Aan de achterzijde van de loods is een hal met toiletruimte aanwezig. Ook is er een zolderruimte voor extra opslag. (ca. 40m2) De loods is 10.65 meter breed en 20.00 meter diep. De goothoogte is ca. 4.00 meter de nokhoogte ligt op 5.60 meter.
De bestemming van de loods is bedrijf, met als functieaanduiding opslag & bedrijf tot en met categorie 1.
De huurprijs van de loods bedraagt €900,- excl. btw en nutskosten. U bent verplicht om stroom af te nemen van de verhuurder, dit i.v.m. de aanwezige zonnepanelen op de loods. De loods is per direct beschikbaar. Gunning is voorbehouden aan de verhuurder.
De informatie omtrent onze bedrijfsruimte is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan er door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Serieuze gegadigden leiden we graag rond, bel ons gerust voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 900 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
240 m²
Bedrijfshal oppervlak
240 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkring 15

€ 900 /mnd