Meeleweg 18 - 20 7711 EM Nieuwleusen

€ 48 /m²/jaar

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfs- opslagruimte voorzien van twee loadingdocks beschikbaar op bedrijventerrein De Meele in Nieuwleusen. De aangeboden ruimte is een gedeelte van gebouw. De overige ruimtes in het gebouw zijn in gebruik door de onderneming van de verhuurder. Het riante buitenterrein aan de voorzijde van het gebouw dient daarom gedeeld te worden met de verhuurder en is enkel geschikt voor het laden en lossen van goederen of voor het parkeren van personen- en vrachtwagens. Buitenopslag van goederen is niet toegestaan.

Het gebouw is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein de Meele in Nieuwleusen. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar diversiteit van voornamelijk lokale ondernemers en een goede bereikbaarheid. Het bedrijventerrein ligt namelijk direct aan de provinciale weg N377 (Hasselt – Coevorden) die ervoor zorgt dat de rijksweg A28 (Groningen – Utrecht) binnen 5 minuten te bereiken is.

Metrages (BVO)

Bedrijfs- opslagruimte : circa. 1.600 m2 BVO

Entresolvloer I : circa. 250 m2 BVO (vloerbelasting: circa. 1.500 kg/m2)

Entresolvloer II : circa. 215 m2 BVO (vloerbelasting: circa. 500 kg/m2)

In overleg met de verhuurder is de mogelijkheid bespreekbaar om een groter vloeroppervlak te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Meeleweg 18 - 20 in Nieuwleusen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het perceel een "Bedrijventerrein” bestemming waardoor bedrijfsactiviteiten tot milieucategorie 2 zijn toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Stelcon platen
- Twee loading docks
- Twee elektrische overheaddeur
- Krachtstroom
- Brandpreventiemiddelen
- Sanitaire voorzieningen
- TL – verlichting
- Brandpreventiemiddelen
- Vrije hoogte circa. 5.65 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 48,- per m2 per jaar excl. BTW;

Servicekosten: In overleg;

Huurperiode: Minimaal 3 jaar;

Opzegtermijn 6 maanden;

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 3 maanden;

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Meeleweg 18 - 20 in Nieuwleusen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 48 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
2.065 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.065 m²
Vrije hoogte
5,7 m

Indeling

Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein De Grift, Nieuwleusen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meeleweg 18 - 20

€ 48 /m²/jaar