Smitspol 15 v 3861 RS Nijkerk

€ 975 /mnd

Omschrijving

Op een prachtige locatie, dichtbij de snelweg A28, vindt u deze bedrijfsunit in een bijzonder bedrijfsverzamelgebouw. De oppervlakte bedraagt 90 m² op de begane grond en 45 m² op de verdieping. Bij de unit horen 3 eigen parkeerplaatsen.
Kenmerken: gasloos, hoge isolatiewaarden, snelle glasvezelverbinding, royaal buitenterrein met brede rijpaden, veel parkeergelegenheid, gave architectuur en op steenworp afstand van BP tankstation, carwash en de Mc Donalds. Wat wilt u nog meer?

LIGGING
Deze unit is gelegen in een van de twee splinternieuwe bedrijfsverzamelgebouwen welke zijn gevestigd op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.
OPPERVLAKTE
Begane grond (BVO): 90 m².
Eerste verdieping (BVO): 45 m².
3 parkeerplaatsen.

VOORZIENINGEN
De unit is voorzien van glasvezel, elektrische radiatoren op de verdieping, standaard elektrische installatie, elektrisch bedienbare overheaddeuren, verlichting, toilet en pantry. Op verzoek van huurder kan de bedrijfsunit verder worden afgebouwd.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 975 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.100 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
135 m²
Bedrijfshal oppervlak
135 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Smitspol 15 v

€ 975 /mnd