De Driest 18 3861 RT Nijkerk

€ 69 /m²/jaar

Omschrijving

Nieuw te bouwen bedrijfsunit met 279 m² (BVO) op de begane grond en 103 m² (BVO) op de verdieping. Bij de unit horen maar liefst 6 eigen parkeerplaatsen. Gelegen op prominente zichtlocatie pal tegenover de McDonalds, het tankstation en wasboxencomplex. Verwachte oplevering medio 2022. Op een van de laatste locaties aan de Smitspol wordt dit prachtige bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. De zichtlocatie is perfect, en met name deze unit valt extra goed op. Voorzien van overheaddeuren aan voor- en achterzijde. Aan de achterzijde is er een ontsluitingsweg (5,5, meter breed) voor lang en zwaar vrachtverkeer.

LIGGING
Deze unit is gelegen in een nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw, welke wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 279 m² BVO
Verdieping: 103 m² BVO
De naastgelegen unit, De Driest 22, is ook beschikbaar. Deze unit heeft een oppervlakte van 93 m² BVO op de begane grond en 47 m² BVO op de verdieping. Eventueel is het mogelijk om beide units gecombineerd te huren.

VOORZIENINGEN
De unit wordt voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (elk 3,5 x 3,5 meter).
De unit wordt standaard opgeleverd met een meterkast (water- en elektriciteitsaansluiting), trap naar de verdieping en rioolaansluitingen. In overleg kan de unit afgebouwd worden met toilet, pantry, elektrische installatie en een kantoorruimte.

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.1.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 69 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
382 m²
Bedrijfshal oppervlak
382 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Driest 18

€ 69 /m²/jaar