Smitspol 9 e 3861 RS Nijkerk

€ 925 /mnd

Omschrijving

Nieuwbouwbedrijfsunit van circa 120 m2 verdeeld over meerdere verdiepingen.
Door de multifunctionaliteit (breedte, diepte, hoogte en oppervlakte) en indelingsmogelijkheden zijn deze units voor velerlei doeleinden geschikt.
De begane grond heeft een vrije hoogte van bijna 5 meter. Hierdoor kan je eenvoudig stellingen plaatsen of een tussenvloer realiseren. De verdiepingsvloer is ideaal als kantoorruimte of showroom.

Locatie
Het bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein De Arkervaart in Nijkerk. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door veel nieuwe en representatieve gebouwen en de aanwezigheid van een tankstation en McDonalds.
De op-en afritten van de A28 zijn nabij.

Oppervlakte
60 m2 begane grond
60 m2 eerste verdieping

Huurprijs
€ 925,- excl. btw en servicekosten per maand

Bestemming
Bestemmingsplan Bedrijventerrein 1 met de enkelbestemming “Bedrijventerrein”. De functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2 is van toepassing.

Opleveringsniveau
Casco oplevering
- elektravoorziening tot in de bedrijfsunit;
- separate loopdeur;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- gevlinderde betonvloer op de begane grond;
- verdiepingsvloer middels kanaalplaten met een cementdekvloer;
- houten trap naar verdiepingsvloer;
- afgedopte vuilwaterriolering.

* In overleg is afwerking van de unit mogelijk.

Parkeren
De bedrijfsunits beschikt over 2 parkeerplaatsen per unit.

Btw clausule
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Huurperiode
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg afwijkende huurtermijnen bespreekbaar zijn.

Opzegging
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 (zes) maanden.

Aanvaarding
In overleg

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

Bijzondere bepalingen
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

Voorbehoud
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Metrage
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 925 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²
Bedrijfshal oppervlak
120 m²
Vrije hoogte
5 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Smitspol 9 e

€ 925 /mnd