Lagelandseweg 70 a 6545 CG Nijmegen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Lagelandseweg 70A - 6545 CG - Nijmegen

Bedrijventerrein Westkanaaldijk, gelegen aan het Maas-Waalkanaal, heeft een belangrijke economische waarde voor de gemeente Nijmegen en de regio. Het bedrijventerrein is goed ontsloten richting de A73/A50 en beschikt over een openbare los- en laadwal aan het Maas-Waalkanaal.
Bedrijventerrein Westkanaaldijk kent een grote diversiteit aan ondernemers zo biedt Westkanaaldijk ruimte aan zowel kleine als grote bedrijven uit de industrie, transport, groot- en detailhandel en zakelijke dienstverlening. Belangrijke grote bedrijven zijn Kropman, Mead Johnson, Variopak en Synthon.

Indeling/oppervlakten:
Kantoor (ca. 300m²):
Aan de voorzijde van het gehuurde is het kantoor gesitueerd. Het betreft een representatieve kantoorruimte, welke thans is ingedeeld als kantoortuin met rondom enkele kantoorkamers. Aan de voorzijde het is kantoor voorzien van raampartijen en aan de achterzijde, tegen de bedrijfshal aan, een lichtstraat. Een prettig werkklimaat om in te werken!

Bedrijfsruimte/bedrijfshal (ca. 1.120m²):
Achter de kantoorruimte is de bedrijfshal gelegen. De bedrijfshal is aan zowel de voor- als achterzijde voorzien van een overheaddeur. Voorts is de bedrijfshal aan de achterzijde voorzien van een loadingdock.

Eventueel is het gehuurde uit te breiden met de Lagelandseweg 70, waardoor er in zijn totaliteit ca. 2.920 m2 bedrijfsruimte wordt aangeboden en ca. 900 m2 kantoorruimte verdeelt over twee bouwlagen.

Voorzieningen:
Kantoorgedeelte:
- Kabelgoten;
- Vloerbedekking;
- Radiatoren;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Lichtsensoren;
- Airco;
- Alarminstallatie;
- Pantry;
- Toiletgroep M/V en mindervalide toilet.

Bedrijfsruimte:
- Loadingdock;
- Overheaddeuren (voorzijde en achterzijde);
- Brandpreventiemiddelen;
- Heater;
- Gladde betonvloer;
- Krachtstroom.

Buitenterrein:
- Verhard buitenterrein middels klinkers;
- Achterzijde volledig omheind;
- Voor- en achterzijde parkeerterrein.

Bestemmingsplan:
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van Bedrijventerrein - 1-3' voor bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten, met dien verstande dat BEVI-bedrijven zijn toegestaan voor zover de 10-6 contour van het plaatsgebonden risico niet over andere bouwpercelen valt;

Ligging:
Het geheel is gelegen aan de rand, op een uitermate goed bereikbare zichtlocatie, van het bedrijventerrein "Westkanaaldijk" in Nijmegen. Op nog geen 3000 meter afstand bevindt zich de A73 met aansluitingen op de snelwegen A50 en de A15. Ook de nieuwe stadsbrug “De Oversteek” is eenvoudig via de Energieweg te bereiken zodat verkeersbewegingen richting Arnhem (A325) en Duitse grens eenvoudig zijn te maken.

Bereikbaarheid:
Per auto
De bereikbaarheid is goed te noemen door de nabijheid van de A73 (richting Venlo), met goede verbindingen op de A50 (richting Den Bosch/Eindhoven) en A15 (richting Rotterdam).

Per OV
Op bedrijventerrein “Westkanaaldijk” bevinden zich op loopafstand verschillende bushaltes welke in directe verbinding staan met onder andere het NS Centraal Station Nijmegen.

Parkeren:
Ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het gehuurde.

Huurprijs:
Op aanvraag

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen:
Huur en BTW (alsmede eventueel in rekening te brengen servicekosten) per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Ter zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van huurder jegens verhuurder dient huurder bij het aangaan van een huurovereenkomst een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting. Dat wil zeggen drie maanden huur, vermeerderd met BTW en eventueel in rekening te brengen servicekosten.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (model 2015), eventueel aangevuld met Bijzondere Bepalingen van verhuurder.

Bijzonderheden:
De op de foto's zichtbare koelcel in de bedrijfshal behoort niet tot het gehuurde. Deze kunnen in overleg overgenomen worden.

Aanvaarding:
In overleg. Kan op korte termijn.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
1.420 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.120 m²
Terrein oppervlak
900 m²
Kantoor oppervlak
300 m²
Vrije hoogte
5,5 m
Perceel
7.044 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lagelandseweg 70 a

Huurprijs op aanvraag