Hatertseweg 469 6533 GH Nijmegen

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

Locatie:
Multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op een zéér goede zichtlocatie aan de Hatertseweg 469 te Nijmegen (Winkelcentrum Molenweg). Door bedrijfsbeëindiging van huidige eigenaar/gebruiker komt deze prachtige ruimte op korte termijn beschikbaar. Het pand is gelegen aan de kruising Hatertseweg – Krekelstraat – Burgemeester Daleslaan.

Bereikbaarheid:
Zeer gunstig gelegen aan een van de belangrijkste verkeersaders van- en naar het centrum van Nijmegen met halteplaats openbaar vervoer voor de deur.

Parkeren:
Het gehuurde heeft drie parkeerplaatsen op eigen terrein en daarnaast is er de mogelijkheid tot gratis parkeren op de openbare weg in de naaste omgeving.

Bestemming:
Gemengd: bestemd voor bedrijven, cultuur en ontspanning, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen; daarnaast is ondergeschikte detailhandel en ondersteunende horeca onder voorwaarden toegestaan.

Oppervlakte:
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 450 m².

Indeling:
De ingang van de winkelruimte (circa 60 m2 ) is gelegen op de hoek Hatertseweg – Krekelstraat; vandaar toegang tot de kantoor- en personeelsruimte (circa 50 m2) en werkplaats (circa 230 m2) en vandaar toegang tot de magazijnruimten / garage (circa 110 m2). De werkplaats, magazijn en garage zijn tevens bereikbaar via de onderdoorgang gelegen aan de Krekelstraat.

Het betreft casco huur. Tot het gehuurde behoort niet de afbouw waaronder (doch niet limitatief): vloer-, plafond- en wandafwerking, elektrische installatie, CV-installatie, airco-installatie en toilet. Huurder is bevoegd de afbouw om niet te gebruiken. Voor rekening van huurder als bruiklener van de afbouw zijn alle kosten van onderhoud, reparatie en vervanging (voor zover als benodigd ten behoeve van de exploitatie) alsmede het risico van geheel of gedeeltelijk tenietgaan van een en ander, zodat huurder als gebruiker voor vervanging en/of verandering dient zorg te dragen op zijn kosten indien en voor zover huurder de betreffende zaken benodigd ten behoeve van de exploitatie.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Omzetbelasting (BTW):
Uitgangspunt is een BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Aanvaarding:
In overleg.

Aansprakelijkheid:
De eigenaar van het object heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verhuur, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.
Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de eigenaar aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Goedkeuring:
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
450 m² (in units vanaf 400 m²)
Bedrijfshal oppervlak
400 m²
Kantoor oppervlak
50 m²
Vrije hoogte
3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hatertseweg 469

€ 3.000 /mnd