Energieweg 72 6541 CZ Nijmegen

€ 40.000 /jr

Omschrijving

Een courant bedrijfs-/kantoorpand gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de Energieweg te Nijmegen!

Het betreft een courante bedrijfsruimte met aansluitend een kantoorruimte aan de Energieweg 72 in Nijmegen. Het object ligt op een mooie hoek kavel die vanaf de Energieweg goed zichtbaar is. De totale oppervlakte van het object is circa 391 m², waarvan circa 226 m² bedrijfsruimte en circa 165 m² kantoorruimte. Daarnaast beschikt het object over 6 parkeerplaatsen, waarvan 3 aan de achterzijde van het pand en 3 aan de voorzijde (met de mogelijkheid tot een 4de parkeerplaats).

De begane grond is opgedeeld in twee bedrijfshallen, drie kantoorruimtes, twee pantry's en sanitaire voorzieningen. De bedrijfshallen zijn voorzien van lichtstraten wat zorgt voor veel lichtinval. Daarnaast zijn er twee heaters aanwezig om de bedrijfshallen te verwarmen. De bedrijfshal aan de voorzijde van het object (circa 128 m²) heeft twee automatische overheaddeuren, en de bedrijfshal aan de achterzijde (circa 98 m²) die in 2006/2007 is aangebouwd heeft één automatische overheaddeur. De mogelijkheid biedt om de bedrijfshal aan de voorzijde in te richten als showroom, en de bedrijfshal aan de achterzijde als opslagruimte. De overheaddeuren aan de voorzijde van het object zullen dan vervangen worden voor een raampartij (in overleg). De drie kantoorruimtes op de begane grond bestaan uit twee kleine kantoorruimtes en één grote kantoorruimte met veel raampartijen. De grote kantoorruimte op de begane grond kan eventueel opgesplitst worden en/of worden gebruikt als vergaderruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich ook nog een ruime kantoorruimte waar ongeveer 4 werkplekken kunnen worden gerealiseerd. De totale oppervlakte voor de kantoorruimtes is circa 165 m².

PARKEREN
Het object wordt aangeboden inclusief 6 parkeerplaatsen op eigen terrein.

LIGGING/BEREIKBAARHEID
Het object heeft een goede zichtlocatie gelegen nabij de Energieweg/S100 welke de verbinding vormt tussen de A73 en de nieuwe stadbrug ‘’de Oversteek’’ van Nijmegen richting Arnhem. Het object is goed bereikbaar zowel per auto als met het openbaar vervoer. Op het perceel zijn 6 parkeerplekken gerealiseerd, en mogelijkheid tot een 7de parkeerplek aan de voorzijde van het object. Met het openbaar vervoer bent u in 8 minuten op Station Nijmegen Centraal Station en in 22 minuten op Station Nijmegen Goffert.

VLOEROPPERVLAKTE
Het pand heeft een totale vloeroppervlakte van circa 391 m², en is als volgt verdeeld:
• Bedrijfsruimte begane grond - circa 226 m²
• Kantoorruimte begane grond - circa 115 m²
• Kantoorruimte 1e verdieping - circa 50 m²

BESTEMMING
Het object heeft een Enkelbestemming Bedrijf categorie 1:
• Bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 t/m 4 van de Staat van bedrijfsactiviteiten.

VOORZIENINGEN BEDRIJFSRUIMTE
• Drie automatische overheaddeuren;
• Glas afgewerkte vloer;
• TL-verlichting;
• Twee heaters.

OPLEVERINGSNIVEAU
• Systeemplafond;
• Basis verlichting;
• Tweetal pantry's;
• Alarm;
• Airco units;
• Lamellen;
• Kabelgoten ten behoeve van data en elektra;
• Sanitaire voorzieningen;
• Tweetal heaters;
• Inbouwkasten;
• Brandvoorzieningen;
• Nieuwe CV met radiatoren.

HUURPRIJS
€ 40.000,- per jaar excl. BTW

HUURTERMIJN
5 jaar + 5 jaar

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSINDEXATIE
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief BTW, gesteld te worden.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld in 2015 met de daarbij deel uitmakende algemene bepalingen, aangevuld met de benodigde bijzondere bepalingen.

AANVAARDING
Per direct

BIJZONDERHEDEN
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Totdat deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Heeft dit uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het bedrijfs-/kantoorpand eens van binnen te komen bekijken!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 40.000 per jaar
Aangeboden sinds
3 mei 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
391 m²
Bedrijfshal oppervlak
226 m²
Kantoor oppervlak
165 m²
Perceel
652 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Energieweg 72

€ 40.000 /jr