Oude Graafseweg 62 6543 PS Nijmegen

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

Op rustige locatie aan de Oude Graafseweg 62 te Nijmegen gelegen vrijstaande woning met multifunctionele bedrijfsruimte (ca. 249 m²).

De bosrijke ligging, maar zeker ook de uiterst gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen en de goede bereikbaarheid van het gezellige Nijmeegse Stadscentrum maken dit tot een unieke woonlocatie in combinatie met bedrijfsmogelijkheden.

Indeling woonhuis
Parterre: Royale entree met trappenhuis, toiletruimte en meterkast. Portaal/bijkeuken met wasmachine-aansluiting en achterom. gezellige woonkamer met gashaard en laminaatvloer. Woonkeuken met lichtkoepel en toegang naar de tuin (de keuken is voorzien van een keramische kookplaat en afzuigkap).
Eerste verdieping: Overloop met drie royale slaapkamers (waarvan één met toegang naar plat dak). Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel (met dubbele wastafel) en vrijhangend toilet.
Kelder: vanuit de entree is de kelderruimte toegankelijk. Twee vertrekken met c.v.-opstelling (Vaillant Hr combi-ketel, bouwjaar 2006).

Indeling bedrijfsruimte
entree/hal met toegang tot de ontvangstruimte en wachtkamer. Toiletruimte (met fonteintje in witte kleurstelling). Diverse vertrekken waaronder een werkplaats met overheaddeur, kantoortje, opslagruimte en keuken met pantry. De bedrijfsruimte is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. verwarming en warmwater middels Remeha combiketel, ca. 10 jaar oud

Specifieke kenmerken
- bouwjaar woonhuis circa 1910 (daarna meerdere keren ver- en uitgebouwd)
- inhoud woonhuis circa 592 m³
- woonoppervlakte woonhuis circa 134 m²
- vvo 249 m²(verhuurbare vloeroppervlakte bedrijfsruimte)
- perceeloppervlakte totaal 870 m²
- aanvaarding in overleg
- verwarming en warmwater middels Vaillant, bouwjaar 2006
- er is in ieder geval asbest aanwezig t.p.v. deuren en plafondafwerking opslagruimte achterzijde

Bestemming
Gemengde bestemming. Deze gronden zijn bestemd voor:
- wonen, bedrijven, kantoren, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
- ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel' tevens voor detailhandel, met uitzondering van een supermarkt;
ter plaatse van de aanduiding maatschappelijk (m) zijn geen maatschappelijke voorzieningen toegestaan;
- ter plaatse van de aanduiding 'horeca' tevens voor horecabedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1a, 1b en 2a van de Staat van horeca-activiteiten met bijbehorende terrassen;
- ter plaatse van de aanduiding (ga) tevens voor een garagebedrijf;
- bijbehorende voorzieningen zoals verhardingen, parkeer- en groenvoorzieningen.
Voor gedetailleerde informatie omtrent het bestemmingsplan verwijzen wij u naar website

Bent u geïnteresseerd en heeft u vragen? We gaan graag met u in gesprek of schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in! Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Algemeen
- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 5 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat verkopend makelaar geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door verkopend makelaar zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten

Oppervlakte
249 m²
Bedrijfshal oppervlak
249 m²
Vrije hoogte
3 m
Perceel
870 m² (in units vanaf 249 m²)

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Graafseweg 62

€ 750.000 k.k.