• Verhuurd onder voorbehoud

van Rosenburgweg 164 6537 TM Nijmegen

€ 1.550 /mnd

Omschrijving

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR AAN DE VAN ROSENBURGWEG TE NIJMEGEN

Op een prachtige locatie gelegen aan de Van Rosenburgweg, duurzame bedrijfsruimte met kantoorruimte op de etage.

De unit is voorzien van een loop- en overheaddeur en daarmee zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw schilder-, installatie-, of timmerbedrijf. In overleg tussen huurder en verhuurder zal de unit nog verder afgebouwd/afgewerkt worden.

De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van 194 m² BVO, verdeeld over een bedrijfsruimte van 97 m² op de begane grond en een constructieve verdiepingsvloer met een oppervlakte van 97 m² BVO.

De bedrijfsruimtes wordt casco+ opgeleverd met de benodigde aansluitingen als riool, water en elektriciteit. Als basis uitrusting wordt de unit standaard opgeleverd met een elektrische overheaddeur en vaste houten trap naar de verdiepingsvloer.

BESTEMMING
Het complex valt onder het vigerende bestemmingsplan en is aangemerkt als: Gemengd—1
De binnen deze bestemming aangewezen grond zijn bestemd voor kantoren en bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten, uitgezonderd detailhandels– en garagebedrijven.

Kijk voor meer informatie en onder deze categorieën vallende bedrijfsactiviteiten verwijzen wij u naar

TECHNISCHE SPECIFICATIE
Uitvoering
De bedrijfsunit wordt vanuit de ontwikkelaar casco opgeleverd. Het casco bestaat uit een staalconstructie, waarbij de scheidende wanden van de unit worden opgetrokken uit beton. De goed geïsoleerde buitenmuren worden deels voorzien van sandwichpanelen wat zorgt voor een goede isolatiewaarde. De monoliet afgewerkte vloer op de begane grond is belastbaar tot minimaal 1.000 kg/m². De constructieve betonnen verdiepingsvloer, heeft een vloerbelasting van max. 400kg/m² en wordt met een cement deklaag afgewerkt. Het dak wordt in kanaalplaatvloeren uitgevoerd. Hiermee is de optimale geluid- en warmte isolatie gewaarborgd. Het dak wordt voorzien van voldoende HWA’s met als zekerheid een overstort. Een toilet, pantry en vloerverwarming op de begane grond en/of verdieping is optioneel tegen meerprijs.

Nutsvoorzieningen
De watertoevoer zal door de ontwikkelaar doorgevoerd worden tot de watermeter. De riolering wordt aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. De riolering bevindt zich in de begane grondvloer in de nabijheid van de trap.

De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3x25 ampére. De voorzieningen hiervoor worden tot in de meterkast aangelegd. De groepenkast en verder installatiewerk dienen op kosten van de koper zelf uitgevoerd te worden. Optioneel kunnen per unit zonnepanelen worden aangebracht. Qua dakisolatie is er rekening gehouden met het plaatsen van zonnepanelen. De dakisolatie is uitgevoerd met PIR platen, dit draagt bij aan de verzekerbaarheid van uw zonnepanelen in de toekomst.

Elektrische overheaddeur
Met de elektrische overheaddeur alsmede de naastgelegen toegangsdeur is de bedrijfsruimte te betreden. De afmetingen van de overheaddeur zijn 3 x 3,5 meter.

Buitenterrein
Het buitenterrein alsmede de parkeerplaatsen zijn bestraat en voorzien van groen. Het terrein is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen zoals riolering en kolken ten behoeve van de afvoer van regenwater.

Brandveiligheid
D bedrijfsruimte wordt uitgevoerd volgens de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer. Wel is het zo dat de afbouw en eventueel bijzonder gebruik moet voldoen aan de eisen die gesteld worden door de gemeente en brandweer.

HUURTERMIJN
5 jaar + 5 optiejaren.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGSVERPLICHTING
Per maand vooruit.

ENERGIELABELKLASSE
Energielabel A++.

ZEKERHEIDSTELLING
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW, gesteld te worden.

MODEL HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld in 2015 met de daarbij deel uitmakende algemene bepalingen, aangevuld met de benodigde bijzondere bepalingen.

BIJZONDERHEDEN
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.550 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
194 m²
Bedrijfshal oppervlak
97 m²
Kantoor oppervlak
97 m²
Perceel
3.160 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

van Rosenburgweg 164

€ 1.550 /mnd