van Rosenburgweg 160 6537 TM Nijmegen

€ 260.000 v.o.n.

Omschrijving

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE BEDRIJFSRUIMTES AAN DE VAN ROSENBURGWEG TE NIJMEGEN

Op een prachtige locatie gelegen aan de Van Rosenburgweg worden 18 hoogwaardig en duurzame bedrijfsruimtes ontwikkeld.

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit verschillende types, waarbij de mogelijkheid bestaat meerdere units aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen verschillende oppervlaktes met afwijkende functies als bijvoorbeeld kantoor, showroom, opslag en/of werkplaats worden gecombineerd.

In het ontwerp is rekening gehouden met verschillende functies. Zo zijn er diverse units voorzien van grote glasvliesgevels met veel daglichttoetreding. Uitermate geschikt als showroom in combinatie met kantoor of licht productiewerk, als reclame- of fotostudio. Enkele units zijn voorzien van een loop- en overheaddeur die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld uw schilder-, installatie-, of timmerbedrijf.

Alle 18 bedrijfsruimtes beschikken over een constructieve verdiepingsvloer waarbij de oppervlakten variëren van ca. 135 tot ca. 386 m² BVO (inclusief verdiepingsvloer).

De bedrijfsruimtes worden casco opgeleverd met de benodigde aansluitingen als riool, water en elektriciteit. Als basis uitrusting worden de units standaard opgeleverd met een elektrische overheaddeur en vaste houten trap naar de verdiepingsvloer.

Er is in het ontwerp veel aandacht besteed aan de uitstraling van het complex. Door uw bedrijf of persoonlijke hobbyruimte hier te vestigen, onderscheidt u zich door de bijzondere architectuur, duurzaamheid en hoogwaardige moderne uitstraling.

BESTEMMING
Het complex valt onder het vigerende bestemmingsplan en is aangemerkt als: Gemengd—1
De binnen deze bestemming aangewezen grond zijn bestemd voor kantoren en bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten, uitgezonderd detailhandels– en garagebedrijven.

Kijk voor meer informatie en onder deze categorieën vallende bedrijfsactiviteiten verwijzen wij u naar

TECHNISCHE SPECIFICATIE
Uitvoering
Alle bedrijfsunits worden vanuit de ontwikkelaar casco opgeleverd. Het casco bestaat uit een staalconstructie, waarbij de scheidende wanden van de unit worden opgetrokken uit beton. De goed geïsoleerde buitenmuren worden deels voorzien van sandwichpanelen wat zorgt voor een goede isolatiewaarde. De monoliet afgewerkte vloer op de begane grond is belastbaar tot minimaal 1.000 kg/m². De constructieve betonnen verdiepingsvloer, heeft een vloerbelasting van max. 400kg/m² en wordt met een cement deklaag afgewerkt. Het dak wordt in kanaalplaatvloeren uitgevoerd. Hiermee is de optimale geluid- en warmte isolatie gewaarborgd. Het dak wordt voorzien van voldoende HWA’s met als zekerheid een overstort. Vloerverwarming op de begane grond en/of verdieping is optioneel.

Nutsvoorzieningen
De watertoevoer zal door de ontwikkelaar doorgevoerd worden tot de watermeter. De riolering wordt aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. De riolering bevindt zich in de begane grondvloer in de nabijheid van de trap.

De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3x25 ampére. De voorzieningen hiervoor worden tot in de meterkast aangelegd. De groepenkast en verder installatiewerk dienen op kosten van de koper zelf uitgevoerd te worden. Optioneel kunnen per unit zonnepanelen worden aangebracht. Qua dakisolatie is er rekening gehouden met het plaatsen van zonnepanelen. De dakisolatie is uitgevoerd met PIR platen, dit draagt bij aan de verzekerbaarheid van uw zonnepanelen in de toekomst.

Elektrische overheaddeur
Met de elektrische overheaddeur alsmede de naastgelegen toegangsdeur zijn de bedrijfsruimtes te betreden. De elektrische overheaddeur is uit te breiden met een afstandsbediening. De afmetingen van de overheaddeur zijn 3 x 3,5 meter.

Trap
Voor de verdiepingsvloer zal de bedrijfsruimte worden voorzien van een houten trap naar de verdieping, een leuning voor aan de muurzijde wordt er los bijgeleverd. Een hekwerk bij de trap is optioneel.

Buitenterrein
Het buitenterrein alsmede de parkeerplaatsen worden bestraat. Het terrein is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen zoals riolering en kolken ten behoeve van de afvoer van regenwater.

Brandveiligheid
Alle bedrijfsruimtes zijn uitgevoerd volgens de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer. Wel is het zo dat de afbouw en eventueel bijzonder gebruik moet voldoen aan de eisen die gesteld worden door de gemeente en brandweer.

WIST U DAT?
Bedrijfsruimtes met een betonnen verdiepingsvloer beter te financieren zijn dan bedrijfsruimtes zonder verdiepingsvloer. De verdiepingsvloer is goed te gebruiken voor extra opslag en/of kantoorruimte.

UNIT - AFMETINGEN BVO - Begane grond - Verdieping - Status
1 135 m2 - 135 m2 - 270 m2 - € 340.000,- (BESCHIKBAAR)
2 verkocht
3 verkocht
4 verkocht
5 verkocht
6 verkocht
7 verkocht
8 verkocht
9 verkocht
10 verkocht
11 verkocht
12 verkocht
13 97 m2 - 97 m2 - 194 m2 - € 260.000,- (BESCHIKBAAR)
14 verkocht
15 verkocht
16 97 m2 - 97 m2 - 194 m2 - € 264.500,- (BESCHIKBAAR)
17 97 m2 - 97 m2 - 194 m2 - € 264.500,- (BESCHIKBAAR)
18 verkocht

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de units? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Van Rosenburgweg 160 in Nijmegen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de units inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 260.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 185.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
387 m² (in units vanaf 194 m²)
Bedrijfshal oppervlak
387 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

van Rosenburgweg 160

€ 260.000 v.o.n.