van Rosenburgweg 164-166 6537 TM Nijmegen

€ 264.500 v.o.n.

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsunits gelegen aan de Van Rosenburgweg 164 en 166 te Nijmegen.

Op een zeer goede zichtlocatie locatie aan de van Rosenburgweg en naast de A73 en N324 bieden wij twee hoogwaardige bedrijfsunits te koop aan.

Adres:
-Unit 16 Van Rosenburgweg 166 te Nijmegen.
-Unit 17 Van Rosenburgweg 164 te Nijmegen.

Oppervlakte:
Beide units:
ca. 96 m² BVO op de begane grond;
ca. 96 m² BVO op de eerste verdieping.

Bereikbaarheid:
De units zijn gelegen op een goede zichtlocatie aan de N324 en nabij de op-/afrit van de A73. Ook is het centrum van Nijmegen binnen enkele minuten bereikbaar.

Prijzen:
€ 264.500,-- v.o.n. exclusief btw per unit.

TECHNISCHE SPECIFICATIE:
De bedrijfsunits worden casco opgeleverd. Het casco bestaat uit een staalconstructie, waarbij de scheidende wanden van de unit worden opgetrokken uit beton. De goed geïsoleerde buitenmuren worden deels voorzien van sandwichpanelen wat zorgt voor een goede isolatiewaarde. De monoliet afgewerkte vloer op de begane grond is belastbaar tot minimaal 1.000 kg/m². De constructieve betonnen verdiepingsvloer, heeft een vloerbelasting van max. 400kg/m² en wordt met een cement deklaag afgewerkt. Het dak wordt in kanaalplaatvloeren uitgevoerd. Hiermee is de optimale geluid- en warmte isolatie gewaarborgd. Het dak wordt voorzien van voldoende HWA’s met als zekerheid een overstort.

Nutsvoorzieningen:
De watertoevoer zal door de ontwikkelaar doorgevoerd worden tot de watermeter. De riolering wordt aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. De riolering bevindt zich in de begane grondvloer in de nabijheid van de trap.

De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3x25 ampére. De voorzieningen hiervoor worden tot in de meterkast aangelegd. De groepenkast en verder installatiewerk dienen door koper zelf uitgevoerd te worden. Qua dakisolatie is er rekening gehouden met het plaatsen van zonnepanelen. De dakisolatie is uitgevoerd met PIR platen, dit draagt bij aan de verzekerbaarheid van uw zonnepanelen in de toekomst.

Elektrische overheaddeur:
De units zijn voorzien van een elektrische overheaddeur (3x3,5) en een naastgelegen loopdeur. De overheaddeur is uit te breiden met een afstandsbediening.

Trap:
Voor de verdiepingsvloer zal de bedrijfsruimte worden voorzien van een houten trap naar de verdieping, een leuning voor aan de muurzijde wordt er los bijgeleverd. Een hekwerk bij de trap is optioneel.

Buitenterrein:
Het buitenterrein alsmede de parkeerplaatsen worden bestraat. Het terrein is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen zoals riolering en kolken ten behoeve van de afvoer van regenwater.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 264.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
192 m²
Bedrijfshal oppervlak
192 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
97 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

van Rosenburgweg 164-166

€ 264.500 v.o.n.