Dorpsstraat 26 4709 AC Nispen

€ 595.000 k.k.

Omschrijving

UNIEKE WONING OP EEN UNIEKE LOCATIE.
Gelegen in het centrum van Nispen.

Zeer ruime molenaarswoning met grote werkplaats/praktijkruimte gelegen in een schitterend Hollands decor met de monumentale molen op de achtergrond. De woning is gebouwd onder architectuur in 1910 en bevat nog diverse authentieke elementen. Voor de indeling verwijzen wij u naar de uitgebreide brochure en de plattegronden. Een juiste indruk krijgt u uiteraard pas na een bezichtiging.

Wij nodigen u dan ook graag uit deze woning te komen bezichtigen. Laat u inspireren door de omgeving en zie welke mogelijkheden deze woning u kan bieden. Het bestemmingsplan geeft voor deze woning de bestemming "Gemengd - 1" aan. Daarbij staat het volgende beschreven:
a. wonen, alsmede de uitoefening van aan-huis-gebonden beroeps- of bedrijfsmatige activiteiten;
b. maatschappelijke voorzieningen: bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd- /kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, verenigingsleven, (woon)zorg en welzijn;
c. kantoren;
d. dienstverlening;
e. industriële en ambachtelijke bedrijven, voorzover deze voorkomen in de milieucategorie 1. en 2. van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
f. bijbehorende voorzieningen zoals verkeersontsluitingen, parkeervoorzieningen, groen en water.

De mogelijkheid bestaat om uit te breiden waarop de bestemming gemengde doelen rust (dus mogelijkheid woningbouw, bedrijf, maatschappelijk, zorg).
De twee achterste schuren (later aangebouwd) aan de straatzijde Prins Bernhardstraat zijn eenvoudige panden.
Bestaande garage / schuur met vóór- en achteringang c.a. 80 m² (vroegere zagerij ontworpen door architect Sturm in 1946) en diepe achtertuin grenzend aan de Prins Bernhardstraat en Smidsakker.
Het is een aaneengesloten complex grenzend aan het woonhuis, erf en tuin.
Er is de mogelijkheid om een tweede oprit te realiseren vanuit de Prins Bernhardstraat (perceelnummer 3605).

Voor meer details over het juiste gebruik verwijzen wij u naar de gemeente Roosendaal.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 59.500 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Bedrijfshal oppervlak
200 m²
Perceel
1.824 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 26

€ 595.000 k.k.