Oude Commissieweg 23 9257 MC Noardburgum

€ 1.300.000 k.k.

Omschrijving

Aan de Oude Commissieweg 23 in Noardburgum vindt u deze karakteristieke kop-romp-boerderij + vijverpartij, achtergelegen deel en schuur, diverse bedrijfsruimten en agrarische percelen. Deze boerderij met deels pannen- en deels rieten kap dateert van 1872 en is bijzonder in zijn genre.

Op de percelen met een gezamenlijk oppervlak van circa 3,3 hectare treft u zowel traditionele gebouwen, zoals woning + bijschuur, als moderne bedrijfsgebouwen aan. Het geheel heeft een bedrijfsbestemming en wordt thans gebruikt als dakpanhandel en paardenhouderij (inclusief gedraineerde buitenrijdbak van 60 m x 20 m)

Boerderij
Het voorhuis + overig woongedeelte van de boerderij bestaat uit een hal, woonkamer, eetkamer en woonkeuken, hal, kantoor, slaapkamer, badkamer met toilet, toilet kantoor en opslagruimte. Hierna vindt u de trap naar de eerste verdieping en een doorloop naar achtergelegen gedeelte.
Op de eerste verdieping vindt u een overloop met 3 ruime slaapkamers en een vlizotrap naar de zolderberging.

Schuur/Kantoorruimte
De inpandige schuur is meer dan 100 meter groot en voorzien van kantoor, toilet en zadelkamer. Uiteraard voorzien van elektra en water.

Fietsenschuur
De naastgelegen fietsenschuur (circa 19 m2) is in goede staat van onderhoud en nog oorspronkelijk van aard. Thans wordt deze ruimte gebruikt als opslagruimte.

Paardenschuur
De paardenschuur bestaat uit damwandprofielen en is voorzien van dakplaten met daarop gelegd zonnepanelen. Deze schuur is meer dan 230 vierkante meter groot en er zijn 7 paardenboxen gerealiseerd. Tevens is nog een extra bergingsruimte aanwezig en is de paardenschuur voorzien van krachtstroom.

Loods
De aanwezige bedrijfsloods is in 2009 gebouwd en bestaat uit damwansprofielen. Er is een vloeistofdichte vloer aanwezig en de loods is voorzien van krachtstroom. De loods biedt een ruime werkruimte en fungeert tevens voor opslag van materieel. Deze degelijk gebouwde loods is bijna 250 vierkante meter groot en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Tevens is deze loods flexibel in te richten en daarmee veelzijdig in gebruik.

Woonunit
Op het perceel is een zelfstandig functionerende woonunit aanwezig die onderdeel uitmaakt van het geheel. Deze wordt ontruimd en vrij van bewoning geleverd.

Agrarische percelen
Achter het huisperceel zijn 3 agrarische percelen grond gelegen, in totaal meer dan 2 hectare groot, die agrarisch worden gebruikt en omringd zijn met sloten en bomen. Deze percelen worden in het bestemmingsplan aangeduid als ‘Woudenlandschap’ in verband met de aanwezige houtwallen die in tact gehouden moeten worden.

Bijzonderheden
- Het geheel wordt “as-is, where-is” verkocht
- De huidige bestemming is conform het vigerende bestemmingsplan “Bedrijf 2” waarbij als functieaanduiding ‘dakpanhandel’ is aangegeven. Onder bedrijf 2 vallen diverse detailhandelsbedrijven. Ook een neventak als zorgfunctie , agrarisch of recreatief is denkbaar.
- Er is sprake van kosten koper. Houdt u in dit geval rekening met een overdrachtsbelasting van 10,4% over het bedrijfsgedeelte. Verder bestaande kosten koper uit de notariële kosten die toezien op de overdracht zoals kadaster kosten en eventuele kosten voor uw financiering.
- Datum juridische overdracht: in overleg

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Oude Commissieweg 23 in Noardburgum aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.300.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1872

Oppervlakten

Oppervlakte
870 m²
Bedrijfshal oppervlak
860 m²
Terrein oppervlak
7.320 m²
Kantoor oppervlak
10 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
15 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
7.320 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 0 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Omgeving

Verspreide huizen Noordburgum, Noardburgum

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Commissieweg 23

€ 1.300.000 k.k.