De Hooge Krocht 13 2201 TP Noordwijk (ZH)

€ 18.000 /jr € 299.000 k.k.

Omschrijving

Zeer courante en op een uitermate gunstige locatie gelegen bedrijfsruimte met kantoor-/ werkruimte op de 1e verdieping in het moderne ‘Noordwijk Business Center’ op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein Klei-Oost.

Algemeen
De bedrijfsunit heeft een totale oppervlakte van circa 187 m² waarvan de bedrijfsruimte op de begane grond circa 86 m² bedraagt en de kantoor-/werkruimte op de verdieping circa 101 m² groot is. Vóór het pand bevinden zich 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is er nog volop parkeergelegenheid op het gemeenschappelijke buitenterrein. Het bedrijfspand is gebouwd in 2006, verkeert in prima conditie en is voorzien van alle gebruikelijke voorzieningen.

Indeling begane grond
Entree, hal met enerzijds de trapopgang naar de eerste verdieping en anderzijds de mogelijkheid om de bedrijfsruimte te bereiken. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur, een aparte loopdeur, een toilet, krachtstroom, verlichting en een goederen lift. Verder is in deze ruimte de meterkast en de c.v. ketel aanwezig.

1e verdieping
De eerste verdieping kent een groter oppervlak dan de begane grond doordat de naastgelegen entree overbouwd is. De ruimte komt heerlijk licht en overzichtelijk over door de grote werkruimte met aansluitend de pantry in hoek-opstelling. Verder is er nog een aparte spreekkamer die uiteraard ook als kantoorkamer dienst kan doen. Ook deze kamer is bijzonder comfortabel door de lichtinval van het grote glaskozijn. Achter de werkruimte bevindt zich nog een gedeelte dat als bedrijfsruimte in gebruik is en waar tevens de goederenlift zijn plaats heeft. De verdieping is vrijwel geheel voorzien van een prima laminaatvloer en is verder uitgerust met verlichting, verwarming en airconditioning.

Gesplitst gebruik
Door de afgescheiden entree naar de eerste verdieping alsmede de extra loopdeur (naast de overheaddeur) die toegang geeft tot de bedrijfsruimte op de begane grond is het bijzonder eenvoudig om bij dit bedrijfspand de begane grond en de eerste verdieping separaat van elkaar te gebruiken. Dit voordeel brengt met zich mee dat een koper naast het 'eigen gebruik' eveneens een deel van het pand kan verhuren.

Huidig gebruik
Het pand is thans, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping, door middel van de nodige sparingen gecombineerd met het achtergelegen pand. Als vanzelfsprekend zullen de sparingen vóór de datum van het notarieel transport op professionele wijze weer gedicht worden.

Vereniging van Eigenaren
Deze moderne bedrijfsunit behoort tot een bedrijfsverzamelgebouw waarbij sprake is van een actieve Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen circa € 150,= per maand en zijn onder andere bedoeld om het onderhoud van de buitenzijde van het bedrijfsverzamelgebouw te bekostigen alsmede het gemeenschappelijke parkeerterrein en de premie met betrekking tot de opstalverzekering. Voor meer informatie over de (financiële) situatie van de vereniging van eigenaren, vragen wij u om contact met ons kantoor op te nemen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.000 kosten koper
Huurprijs
€ 18.000 per jaar
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 309.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
187 m²
Bedrijfshal oppervlak
86 m²
Kantoor oppervlak
101 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Verspreide huizen Zuiden en Oosten, Noordwijk (ZH)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Hooge Krocht 13

€ 18.000 /jr € 299.000 k.k.