Walserij 17 C 2211 SJ Noordwijkerhout

€ 13.200 /jr

Omschrijving

Eigentijdse en representatieve, goed bereikbare bedrijfs- en kantoorruimte met twee eigen parkeerplaatsen op het moderne 'Businesspark Gravenpoort'. (Bedrijventerrein Gravendam te Noordwijkerhout)
Locatie
Nabij uitvalswegen en daardoor prima bereikbaar in het moderne 'Businesspark Gravenpoort' (bedrijventerrein 'Gravendam' te Noordwijkerhout) gelegen, eigentijdse, bedrijfs/kantoorunit met volledige verdiepingsvloer.

Oppervlakte beschrijving
Bedrijfsruimte begane grond: circa 64 m² BVO
Kantoorruimte 1e verdieping: circa 64 m² BVO

Bedrijfsruimte begane grond
Via de loopdeur komt u een halletje waar de meterkast zich bevindt en waar u enerzijds naar de afgesloten bedrijfsruimte kunt of anderzijds middels de trap naar de kantoorruimte op de eerste verdieping. De bedrijfsruimte is als vanzelfsprekend ook via de overheaddeur (3m. x 3,4 m.) te betreden en is voorzien van een toilet, verlichting en verwarming. Tevens is er op dit moment een keurige spreekkamer in de bedrijfsruimte geconstrueerd maar deze kan, in overleg met de verhuurder, ook weer weggehaald worden. Dit geldt ook voor een thans aanwezige afgesloten bergruimte. Ook deze kan achterblijven danwel verwijderd worden. Als beide ruimtes verwijderd worden, dan ontstaat weer de originele oppervlakte van de bedrijfsruimte en vormt deze ruimte een uitstekende werk- en/of opslagplaats.

Kantoorruimte 1e verdieping
De kantoorruimte op de verdieping heeft over de volle breedte ramen en is voorzien van een systeemplafond met verlichting, airconditioning, een radiatorverwarming, een pantry en een toilet. Tevens is er een fraaie vloer aanwezig alsmede keurige rolgordijnen. Opgemerkt dient nog te worden dat er thans via een 'straalverbinding' gebruik gemaakt wordt van 'glasvezel' waardoor er dus sprake is van snel en stabiel internet. In overleg met de leverancier kan er een abonnement afgesloten worden en is het mogelijk om hier ook in de toekomst gebruik van te blijven maken.

Voor de unit bevinden zich 2 privé parkeerplaatsen en uiteraard is het pand optimaal geïsoleerd. Verder is de genoemde huursom exclusief de kosten voor het gebruik van elektra, gas, water en telecomdiensten.

Oplevering
De oplevering van deze kantoor- bedrijfsruimte vindt in overleg plaats, echter niet eerder dan 1 januari 2022.

Businesspark Gravenpoort
Het Businesspark Gravenpoort heeft een moderne en zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan een werkplaats, een kantoor, opslag of anderszins.

Parkeerplaatsen zijn er op eigen terrein, echter het bedrijventerrein Gravendam is ruim van opzet en goed bereikbaar (met name door de ligging nabij de N 206 en de A 44) waardoor er ook geparkeerd kan worden in de nabije omgeving. Ter beveiliging geldt dat het businesspark 's nachts is afgesloten met een hekwerk wat uiteraard door de eigenaren/gebruikers middels een code geopend kan worden. Al met al voldoet het terrein dan ook aan alle eisen van deze tijd.

Resumerend
Door de uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van de units en het bedrijventerrein vinden veel ondernemers hier een uitstekende en representatieve plek om hun bedrijf te vestigen.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 13.200 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
128 m²
Bedrijfshal oppervlak
64 m²
Kantoor oppervlak
64 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Verspreide huizen in het Centrum, Noordwijkerhout

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Walserij 17 C

€ 13.200 /jr