Edisonstraat 83 3281 NC Numansdorp

€ 975 /mnd

Omschrijving

Bedrijfsunit met twee parkeerplaatsen aan de voorzijde. De bedrijfshal is circa 45 m² en heeft een vrije hoogte van 3.65 meter. De kantoorruimte op de verdieping is eveneens circa 45 m². In totaal derhalve circa 90 m² en alle afmetingen zijn circa maten.

LOCATIE

Deze bedrijfsunit bevindt zich op het kleinschalige bedrijventerrein Cromstrijense Poort direct grenzend aan bedrijventerrein Middelsluis-Noord en heeft een uitstekende verbinding van en naar rijksweg A-29 in de richtingen Rotterdam (circa 15 km), Brabant en Zeeland via de afslag Numansdorp.

OMSCHRIJVING

Het object betreft een in 2010 zeer degelijk gebouwde tussenunit met een bedrijfsbestemming categorie 1 t/m 3.2 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten. Aan de voorzijde is er bijbehorende parkeergelegenheid voor 2 auto’s. De direct aangrenzende bebouwing bestaat uit soortgelijke units.

BOUWAARD EN AFWERKING

Deze bedrijfsunit is gebouwd met gebruikmaking van een staalconstructie en verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. De unit is toegankelijk middels een overheaddeur (3,20 x 3,20) en een loopdeur aan de voorzijde. De begane grond vloer betreft een afgewerkte betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1000 kg/m². De verdiepingsvloer betreft een houten systeemvloer op stalen liggers.

Het kantoor is op een hoogwaardig niveau afgewerkt. Alle voeren, muren en plafonds zijn fraai afgewerkt. Het plafond van de kantoorruimte is voorzien van systeemelementen met lichtarmaturen. Overige verlichting geschiedt momenteel middels daglichttoetreding in de voorgevel. Het sanitair en tegelwerk van het toilet is eveneens modern uitgevoerd. De centrale verwarming geschiedt middels een gasgestookte cv-installatie.

INDELING

Begane grond: entree/hal met toilet, bedrijfsruimte met trap naar de verdieping.

Verdieping: hier bevindt zich de kantoorruimte met kitchenette.

GOED OM TE WETEN

Het object wordt alleen te huur aangeboden. De huurprijs bedraagt € 975,- exclusief btw per maand. De oplevering kan per direct, hetgeen in overleg zal geschieden. De financiële gegoedheid van de huurder dient te worden aangetoond.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 975 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Bedrijfshal oppervlak
45 m²
Kantoor oppervlak
45 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Numansdorp Bedrijventerrein Middelsluis, Numansdorp

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonstraat 83

€ 975 /mnd