Einsteinstraat 65 3281 NJ Numansdorp

€ 1.265 /mnd

Omschrijving

Nette en ruime bedrijfsunit van in totaal 170 m² met een bedrijfshal van ca. 125 m² met een vrije hoogte van 5.80 meter. De kantoorruimte op de begane grond is ca. 15 m² en de kantoorruimte op de verdieping is ca. 20 m².

LOCATIE
Deze bedrijfsunit bevindt zich op het bedrijventerrein Middelsluis-Noord en heeft een uitstekende verbinding van en naar rijksweg A-29 in de richtingen Rotterdam (circa 15 km), Brabant en Zeeland via de afslag Numansdorp.

OMSCHRIJVING
Het object betreft een in 2001 zeer degelijk gebouwde tussenunit, type A. Aan de voorzijde is er bijbehorende parkeergelegenheid voor 2 auto’s. De direct aangrenzende bebouwing bestaat uit soortgelijke units.

De begane grond vloer betreft een monoliet afgewerkte betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1500 kg/m². De verdiepingsvloer betreft een prefab kanaalplaatvloer met een maximale vloer-belasting van 300 kg/m².

De unit is toegankelijk middels een overheaddeur en een loopdeur aan de voorzijde. Verlichting geschiedt middels een lichtstraat, daglichttoetreding en verlichtingsarmaturen. De centrale verwarming geschiedt middels een gasgestookte cv-installatie met radiatoren en een gasgestookte heater. Optioneel is een krachtstroomaansluiting en een alarmdetectiesysteem.

GLOBALE INDELING
Entree/hal met toilet en trap naar de verdieping, kantoorruimte en bedrijfshal. Op de verdieping bevindt zich een kantoorruimte met kitchenette.

BOUWAARD
Deze bedrijfsunit is gebouwd met gebruikmaking van een staalconstructie, waarbij de kopgevel in metselwerk is opgetrokken. De unitscheidende tussenmuren zijn uit kalkzandsteen opgetrokken. De dakconstructie bestaat uit geïsoleerde stalen dakpanelen, welke zijn voorzien van een nieuwe bitumineuze dakbedekking. De hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.

STAAT VAN ONDERHOUD
De unit verkeert in een goede staat van onderhoud. De dakconstructie is in oktober 2013 op deskundige wijze in zijn geheel hersteld en gelijktijdig voorzien van een nieuwe bitumineuze dakbedekking.

De vloeren van de entree/hal en de kantoorruimten zijn afgewerkt met marmoleum en projectmatige vloerbedekking. De muren zijn afgewerkt met behang. De plafonds van de kantoorruimten zijn voorzien van systeemelementen met lichtarmaturen. De kitchenette heeft een keukenblok met onder- en bovenkastjes.

FOTO’S
De foto’s in deze presentatie geven een indruk van de ruimtes en zijn niet actueel in verband met de huidige zittende huurder.

RECLAMEVOERING
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

WIJZE VAN OPLEVERING
In huidige staat.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijn is mogelijk.

HUURPRIJS
Het object wordt te huur aangeboden. De huurprijs bedraagt € 1.265,-- exclusief btw per maand. De oplevering kan per direct, hetgeen in overleg zal geschieden. De financiële gegoedheid van de huurder dient te worden aangetoond.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs wordt BTW in rekening gebracht.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen.

AANVAARDING
Per 1 september 2021.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.265 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-9-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m² (in units vanaf 125 m²)
Bedrijfshal oppervlak
125 m²
Kantoor oppervlak
35 m²
Vrije hoogte
5,8 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Numansdorp Bedrijventerrein Middelsluis, Numansdorp

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Einsteinstraat 65

€ 1.265 /mnd