• Onder optie

Bedrijfsverzamelpand De Kolkhof 8072 PD Nunspeet

€ 79.000 v.o.n.

Omschrijving

KORTE OMSCHRIJVING
Te koop, 16 nieuw te bouwen bedrijfsunits in een representatief bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een goede locatie op bedrijven-terrein De Kolk te Nunspeet. De bedrijfsunits voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit. De units worden casco opgeleverd en kunnen middels de aangeboden opties worden uitgebreid.

LIGGING
Gelegen op een prachtige zicht locatie aan de rand van het in realisatie zijnde bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Dit komt mede door de ligging aan de rondweg met daarbij directe verbinding naar de Rijksweg A28.

KORTE OMSCHRIJVING
Dit project bestaat uit 16 bedrijfsunits gelegen op eigen grond. Elke unit heeft een bruto vloeroppervlakte van(af) ca. 58 m2, De begane grond kan gebruikt worden als opslag- en werkruimte. Daarnaast is het mogelijk een verdiepingsvloer te creëren zodat deze in gebruik kan worden genomen ten behoeve van opslag of kantoor. De units zijn mede hierdoor geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur beschikbaar. Het buitenterrein is volledig verhard zodat elke unit goed bereikbaar is, ook met grotere bussen en aanhangers.

BESTEMMING
Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw. Totdat de bouwvergunning is verleend kunnen de tekeningen wijzigen.

SPELREGELS BIJ OPTIEVERLENING
Er kan door de belangstellende een optie worden genomen welke geheel vrijblijvend is voor beide partijen. De projectontwikkelaar gaat aan de hand van de opties het gebouw indelen waardoor bouwnummers kunnen wijzigen. Ook kan het gebeuren dat er meer opties zijn dan units, waardoor niet alle opties kunnen worden gehonoreerd. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan een optie.

KOOPCONTRACT
Model koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerend goed (model 2014).

BANKGARANTIE
10% van de koopsom, te storten bij ondertekening van de koopovereenkomst, vervalt op de dag van notarieel transport.

LET OP
Totdat de bouwvergunning is verleend kunnen de tekeningen wijzigen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 79.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
58 m²
Bedrijfshal oppervlak
58 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bedrijfsverzamelpand De Kolkhof

€ 79.000 v.o.n.