Kering 2 8072 TD Nunspeet

€ 675 /mnd

Omschrijving

Te huur, nieuw te bouwen bedrijfsunits in een representatief bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een zeer goede zicht locatie op bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet. De bedrijfsunits voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan. De units worden casco opgeleverd met trap.

LIGGING
Gelegen op een prachtige zicht locatie aan de rand van het in realisatie zijnde bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Dit komt mede door de ligging aan de rondweg met daarbij directe verbinding tussen de Rijksweg A28 en de N310.

KORTE OMSCHRIJVING
Dit project bestaat uit 27 bedrijfsunits. Elke unit heeft een bruto vloeroppervlakte van(af) minimaal 100 m2, verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond kan gebruikt worden als opslag- en werkruimte. De verdieping kan gebruikt worden als kantoorruimte maar is eveneens geschikt voor opslag. De units zijn daarom geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur beschikbaar. Maximaal kunnen 2 parkeerplaatsen per unit worden toegekend. De brede weg loopt rondom het gebouw waardoor elke unit goed bereikbaar is, ook met grotere bussen en aanhangers.

BESTEMMING
Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw. Totdat de bouwvergunning is verleend kunnen de tekeningen wijzigen.

SPELREGELS BIJ OPTIEVERLENING
Er kan door de belangstellende een optie worden genomen welke geheel vrijblijvend is voor beide partijen. De projectontwikkelaar gaat aan de hand van de opties het gebouw indelen waardoor bouwnummers kunnen wijzigen. Ook kan het gebeuren dat er meer opties zijn dan units, waardoor niet alle opties kunnen worden gehonoreerd. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan een optie.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst is ook realiseerbaar met KOOPOPTIE.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 675 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 46 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
95 m² (in units vanaf 50 m²)
Bedrijfshal oppervlak
50 m²
Kantoor oppervlak
45 m²
Vrije hoogte
3,4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Omgeving

Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet, Nunspeet

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kering 2

€ 675 /mnd