Industrieweg 64 D 8071 CV Nunspeet

€ 1.200 /mnd

Omschrijving

Te huur aangeboden, in 2021 gebouwde unit in een representatief bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein “De Feithenhof” te Nunspeet. De bedrijfsunit voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan.

LIGGING
Bedrijventerrein Feithenhof is in 2009 gerevitaliseerd waarna het een moderne en groene uitstraling heeft gekregen. Het trein- en busstation zijn op loopafstand en de rijksweg A28 ligt op enkele kilometers. Op het bedrijventerrein zijn zeer verschillende bedrijven aanwezig, niet alleen qua omvang maar ook wat karakter en branche betreft met overwegend lichte tot middelzware bedrijvigheid. Shimano, Prominent en Jan Kuipers zijn voorbeelden van deze verschillende internationale, landelijke en regionale bekende bedrijven.

KORTE OMSCHRIJVING
Dit bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 5 bedrijfsunits. Deze hoekunit heeft een bruto vloeroppervlak van 136 m². Op de verdieping van elke unit is een ruimte gecreëerd met een bruto oppervlak van 30 m² bereikbaar via een vaste trap. De begane grondvloer is monolithisch afgewerkt en op de verdiepingsvloer is houten balklaag voorzien van houten vloerbeschot.

De begane grond kan gebruikt worden als opslag- en werkruimte. De verdieping kan gebruikt worden als kantoorruimte maar is eveneens geschikt voor opslag van lichte materialen gezien de vloerbelasting. De units zijn daarom geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur beschikbaar. Doordat de deuren aan de voorzijde van het gebouw zijn gesitueerd hebben alle units een uitstekende ontsluiting op de Industrieweg. De overheaddeur heeft een ruime afmeting van 4,2 x 3,5 meter (bxh) zodat binnenrijden met een grote bus of camper mogelijk is. Op de begane grond is een toilet gerealiseerd en op de verdieping zijn voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een pantry.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.200 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
162 m² (in units vanaf 132 m²)
Bedrijfshal oppervlak
132 m²
Kantoor oppervlak
30 m²
Vrije hoogte
7,5 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 64 D

€ 1.200 /mnd