Daelderweg 15 a 6361 HK Nuth

€ 285.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Instapklaar bedrijfsobject bestaande uit ca. 70 m² bedrijfsruimte en ca. 120 m² kantoorruimte. Aan de voorzijde van het pand zijn 3 parkeerplaatsen en het totale perceel is 231 m². De kantoorruimte is verdeeld over 6 ruimtes, 2 op de begane grond en 4 op de eerste verdieping. Verder bevindt zich op de eerste verdieping een vijfde ruimte voor opslag.
De kantoorruimtes zijn v.v. airco, vloerbedekking en led-verlichting. De loods heeft een vrije hoogte van 6,8 m en beschikt o.a. over een overheadpoort (3,5m breed 4,2m hoog), krachtstroom en een betonvloer.

LOCATIE
Het bedrijfsobject ligt op bedrijventerrein De Horsel in Nuth waar recentelijk de infrastructuur geherstructureerd is. Hierdoor zijn de A76 en steden zoals Heerlen, Aachen, Antwerpen, Maastricht en Eindhoven nog beter bereikbaar.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
De voor "bedrijventerrein - II" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven in milieucategorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 of 4.2;
- detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit;
- detailhandel in volumineuze goederen in de vorm van verkoop
Koper dient zelf bij de gemeente Beekdaelen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

PARKEERGELEGENHEID
Aan de voorzijde van het pand zijn 3 parkeerplaatsen die officieel bij het pand horen. Verder is het toegestaan om op 3 naastgelegen parkeerplaatsen te parkeren.

VERKOOPINFORMATIE

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VRAAGPRIJS
€ 285.000 k.k. excl. btw.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 285.000 kosten koper
Aangeboden sinds
23 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
190 m² (in units vanaf 70 m²)
Bedrijfshal oppervlak
70 m²
Kantoor oppervlak
120 m²
Vrije hoogte
6,8 m
Perceel
231 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Betonvloer, krachtstroom en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 4000 m tot 5000 m, ontspanning op 1500 m tot 2000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Daelderweg 15 a

€ 285.000 k.k.