Broekstraat 27 b 5688 JX Oirschot

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Op een royaal perceel van bijna 3,5 ha gelegen bedrijfsobject bestaande uit een vrijstaande woning met diverse bijgebouwen. De woning is momenteel ingericht als kantoorpand, op het geheel rust een bedrijfsbestemming. De 2 royale loodsen zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Een gedeelte van het perceel is ingericht als weiland, het andere deel is verhard.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De hal is voorzien van een Noorse leistenen vloer en schoonmetselwerk wanden. De karakteristieke trap naar de 1e verdieping, garderobenis en geheel betegelde royale toiletruimte met toilet, urinoir en fonteintje zijn in de hal gesitueerd. De woonkamer is momenteel ingericht als kantoorruimte. De ruimte geniet veel lichtinval middels de grote raampartijen. De 2 vides, gedeeltelijk zicht tot de nok en gemetselde schouw met openhaard maakt deze ruimte sfeervol en karakteristiek. De ruimte is voorzien van een Noorse leistenen vloer, schoonmetselwerk wanden en een houten schroten plafond. De tuinkamer is afgewerkt met een plavuizen vloer, schoonmetselwerk wanden en een licht houten schroten plafond. Middels een schuifpui is de tuin bereikbaar. De kamer staat in direct contact met de keuken en woonkamer. De keuken is voorzien van een Noorse leistenen vloer, stucwerk wanden en een houten schroten plafond. De eenvoudige wandopstelling is uitgerust met een dubbele spoelbak, elektrische 4-pits kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Er is een close-in boiler aanwezig voor warm water. De kelder is sta-hoog, droog en bereikbaar middels een vaste trap. De vloer en wanden zijn afgewerkt middels beton. Er is een aparte cv-ruimte aanwezig waarin de cv-ketel (Allure ca. 2003) gesitueerd is. Het achterportaal is afgewerkt middels een Noorse leistenen vloer, schoonmetselwerk wanden en een houten schroten plafond. Vanuit het portaal is het erf, de bijkeuken en de multifunctionele ruimte bereikbaar. In de bijkeuken is een gootsteen en een gasgestookte boiler gesitueerd. Tevens is een geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet aanwezig. De garage is momenteel ingericht als kantine. De ruimte is voorzien van een betonvloer, stucwerk wanden en een schuurwerk plafond. De ruimte geniet veel lichtinval. Middels een loopdeur in de zijgevel is het erf bereikbaar. Er zijn een kitchenette en meterkast in de ruimte gesitueerd.

1e verdieping:
De royale overloop is afgewerkt met een deels plavuizen en deels houten vloer. Het plafond met diverse dakramen is voorzien van houten schroten. De muren zijn deels afgewerkt in schoonmetselwerk en deels stucwerk. Het 2e deel van de overloop (vide) kan ingericht worden als zitruimte. De 5 kamers zijn van diverse afmetingen, allen zijn ze afgewerkt met bloklaminaat, deels schoonmetselwerk, deels stucwerk wanden en een houten schroten plafond. Diverse kamers zijn voorzien van vasten kasten onder de dakschuinte en een geluidsinstallatie. Alle kamers zijn voorzien van dakvenster of raampartijen. In een van de kamers is een wastafel gesitueerd. Alle kamers op de 1e verdieping zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. De geheel betegelde badkamer is reeds in gebruik als archief. De badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel. Middels een luik is de begaanbare zolder bereikbaar.

Tuin en erf:
Het erf is grotendeels verhard en bereikbaar middels 3 openslaande poorten. De tuin is voorzien van vele ornamenten (deze worden ter overname aangeboden). Er is een deels overdekt terras voorzien van gebakken klinkers aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De royale schouw en fontein in de vijvers worden tevens ter overname aangeboden.
Een gedeelte van het perceel is ingericht als weiland.

Bijgebouwen:
De eerste schuur (ca 15 x 40 mtr.) is opgetrokken uit metselwerk, stalen spanen met vrije overspanning en voorzien van een asbesthoudende golfplaten dak en betonnen tegels. Openslaande deuren in de voor en achter gevel en een loopdeur in de voorgevel bieden toegang tot de schuur. Van de 2e schuur (ca. 12 x 5 mtr) zijn momenteel alleen de zijmuren en vloer aanwezig. Deze schuur dient te worden opgeknapt. De 3e royale loods (ca 17 x 40 mtr.) is opgetrokken uit metselwerk, geïsoleerd asbesthoudend golfplaten dak en stalen spanten. De vloer is gedeeltelijk voorzien van beton platen en deels met betontegels. Openslaan deuren in de achterzijde en een loopdeur in de voorzijde geven toegang tot de loods. De loods is momenteel in tweeën gedeeld door een tussenwand, het is mogelijk deze te verwijderen. In de loods is een berging gesitueerd welke middels een kanteldeur toegang biedt tot het erf. Er zijn in deze loods aparte nutsvoorzieningen aanwezig zoals, gas, water, elektra en telefoonaansluiting. De loods heeft een aparte meterkast.

Bijzonderheden:
• Er is een alarminstallatie aanwezig.
• Er is een brandalarm aanwezig.
• Er zijn 6 camera’s gesitueerd.
• Er is dak, muur en vloerisolatie aanwezig.
• De woning is niet voorzien van vloerverwarming.
• De woning is voorzien van luchtverwarming.
• Het object is aangesloten op gas, water, elektra, riolering en glasvezel.
• Het dakbeschot is uitgevoerd in hout en voorzien van isolatie.
• In de woonkamer is dubbel glas aanwezig.
• De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium
• De raampartijen op de begane grond zijn voorzien van zonwering.
• De inhoud van de woning is ruim 1000m3.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
305 m²
Bedrijfshal oppervlak
305 m²
Perceel
34.080 m²

Indeling

Voorzieningen
Krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Voorlopig energielabel
D

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Omgeving

Verspreide huizen Spoordonk, Oirschot

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Broekstraat 27 b

Prijs op aanvraag