Brink fase 2 7731 TD Ommen

€ 45.000 v.o.n.

Omschrijving

TE KOOP. 20 Bedrijfsunits in het plan Brink Fase 2 op de Rotbrink te Ommen (direct naast de huidige in aanbouw zijnde fase 1):

Ben jij ondernemer / ZZP'er en op zoek naar bedrijfsruimte met eventueel klein kantoor op een gunstige locatie in Overijssel, dan is dit mogelijk wat voor jou. Op een kavel van het bedrijventerrein ‘Rotbrink’ aan de noord westzijde van Ommen, ontstaan er voor ondernemer(s) opnieuw kansen voor hun huisvesting of opslagruimte. Natuurlijk ook voor particulieren die op zoek zijn naar opslagruimte of ruimte voor hun camper, caravan of als hobbyruimte.

Het project is gunstig gelegen met uitstekende ontsluiting naar alle windrichtingen. Zo ben je in 20 autominuten in Zwolle (A28) of Hoogeveen (A28), maar ook richting Hardenberg (17 minuten), Emmen (43 minuten), Deventer (37 minuten) of Almelo (29 minuten).

Bedrijfsverzamelgebouw ‘Rotbrink fase 2’ wordt gerealiseerd en voorzien van 20 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 50, 76 en 100 m². Deze units worden te koop en eventueel te huur aangeboden. Alle bedrijfsruimten zijn uiteraard volledig geïsoleerd, onderhoudsarm en hebben door de inwendige hoogte van 6 meter de mogelijkheid voor een tussenverdieping. Hierdoor is eenvoudig meer (opslag-)ruimte te creëren.

De omgevingsvergunning wordt aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken: Lichte industrie (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt) Het bestemmingsplan laat bedrijvigheid (en volumineuze detailhandel). toe tot en met categorie 3.2. Voor het bestemmingsplan zie:

Fase 1 is voorspoedig verkocht in 2020 en reeds in aanbouw (direct achter de nieuwe Welkoop op de Rotbrink). Fase 2 wordt hier direct naast gebouwd (oostkant). Dus mocht u interesse hebben, dan kunt u al even kijken hoe e.e.a. eruit komt te zien.

Koopprijs:

- Units van 50 m² € 45.000,= excl. BTW.
- Units van 76 m² € 68.500,= excl. BTW (incl. buitenterrein).
- Units van 100 m² € 90.000,= excl. BTW

Interesse? Bel ons voor de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 45.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
1.000 m² (in units vanaf 50 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.000 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
5 m
Perceel
1.000 m² (in units vanaf 50 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brink fase 2

€ 45.000 v.o.n.