Brink fase 1 (Te Huur) 7731 TD Ommen

€ 350 /mnd

Omschrijving

TE HUUR. 2 Bedrijfsunits van 50 m2 in het plan Brink Fase 1 op de Rotbrink te Ommen (direct naast de "Welkoop" in Ommen):

Ben jij ondernemer / ZZP'er en op zoek naar bedrijfsruimte met eventueel klein kantoor op een gunstige locatie in Overijssel, dan is dit mogelijk wat voor jou. Op een kavel van het bedrijventerrein ‘Rotbrink’ naast de Welkoop zijn nieuwe bedrijfsunits gebouwd. Deze zijn per direct beschikbaar. Het biedt kansen voor ondernemer(s) voor opslagruimte. Natuurlijk ook voor particulieren die op zoek zijn naar opslagruimte of ruimte voor hun camper, caravan of als hobbyruimte.

Het project is gunstig gelegen met uitstekende ontsluiting naar alle windrichtingen. Zo ben je in 20 autominuten in Zwolle (A28) of Hoogeveen (A28), maar ook richting Hardenberg (17 minuten), Emmen (43 minuten), Deventer (37 minuten) of Almelo (29 minuten).

De units van 50 m² (unit nummer 10 en 11) hebben een bruto maat van 5 x 10 meter en netto binnenmaat van circa 4.90 x 9.70 m¹. Hoogte 5.95 m¹. De elektrisch bedienbare sectionaaldeur heeft een netto dagmaat van 350 cm breed met daarnaast een aparte loopdeur. De doorgangshoogte van de deur bedraagt 500 cm. De vrije (bestrate) mandelige ruimte voor de units is circa 7,30 meter diep.

De units zijn uiteraard volledig geïsoleerd, onderhoudsarm en hebben door de inwendige hoogte van 5.95 meter de mogelijkheid voor een tussenverdieping. Hierdoor is eenvoudig meer (opslag-)ruimte te creëren. De staalvoorbereiding hiervoor ligt er reeds in. Daarnaast zijn de units v.v. een meterkast met elektra- en wateraansluiting en is er een afvoer (naast de meterkast en achterin de unit) aanwezig voor eventuele plaatsing van een toilet.

De units zijn geschikt voor lichte industrie (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt) Het bestemmingsplan laat bedrijvigheid (en volumineuze detailhandel). toe tot en met categorie 3.2. Voor het bestemmingsplan zie:

Huurprijs: € 350,= per maand exclusief BTW.

Interesse? Bel ons voor de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 350 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Bedrijfshal oppervlak
50 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
5 m
Perceel
1.000 m² (in units vanaf 50 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brink fase 1 (Te Huur)

€ 350 /mnd