Veldkampweg 17-27 7731 HL Ommen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

“de Koperasie” nl
Ruimte op jouw maat!
Flexibele bedrijfsruimte, kantoren en opslag boxen.
Van 10 tot 1000 m2. Ommen kan wel wat ruimte gebruiken, voor ondernemers en particulieren. Op een perfecte locatie. Nieuwe tijden vragen om betaalbare ruimte oplossingen voor je bedrijf, de uit de hand gelopen hobby of gewoon een veilige opslag. Wij staan klaar om bij elk huisvesting probleem een maatwerk oplossing te leveren. De vriendelijke huurprijzen zijn aangepast aan het huidig economisch klimaat en in alle opzichten concurrerend.
Toplocatie Veldkampweg,
De “Koperasie” ligt op het terrein van de voormalige Agrarische Cooperatie. Deze is rond 2000 ontmantelt. Aan de Veldkampweg is vervolgens een in het oog springend gebouw ontwikkeld met units van 200 tot 470 m2. Hier is kwalitatief hoogstaande ruimte voor een onderneming die zich op een perfecte zicht locatie wil profileren.
Aan de achterzijde bevindt zich een volledig gerenoveerde hal van ca 1000 m2 met kantoren op een veilig afgesloten terrein van totaal ca 4500m2. Ook buiten is er dus parkeer/rangeer ruimte genoeg.
Evenals aan de voorzijde zijn de ruimtes geisoleerd en hoogwaardig afgewerkt met nieuwe installaties en infra.
Ben je toe aan de volgende stap. De mogelijkheden zijn legio. Er zijn ruimtes te huur van 10 tot 1000 m2, met of zonder faciliteiten. Huren a la carte!

Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of loopt het thuis uit de hand , kijk dan eens naar de kant en klare oplossingen.

Flexibel kantoor
Bijvoorbeeld een representatief kantoor van 16-30 m2 , gezamenlijk gebruik keuken, sanitair, koffie bar en vergader ruimte, eventueel telefoonservice, maar vooral simpel te administreren. Mogelijk in combinatie met opslag voor je webshop, lekker efficiënt.

Functionele productie
Of zoek je juist productie ruimte, ook dan zijn er mogelijk heden genoeg. Met 20 m2 tot 200 m2 kun je direct aan het werk. Er kan worden opgeschaald tot 500 m2. De bedrijfsruimte kan tevens buiten worden voorzien van een groot afgesloten rangeer - en opslag terrein.

Prive Opslag Boxen
Van 10 m2 (tijdelijke huisraad opslag) tot 30 m2 (je camper). Voor korte ( 3 maanden) of lange termijn. Veilig en geconditioneerd onder dak. Dus waarom die extra dure garage erbij kopen of een gefrustreerde verhuizing organiseren. Huur voor een scherpe prijs je eigen ruimte en tijd.

Combineren
Ook de combinatie van kantoor en bedrijfsruimte of opslag boxen natuurlijk mogelijk. Hoe de verhouding ook is in jou business. We werken aan een optimale oplossing, een nette eenheids prijs en eenvoudig in de boeken. Hier komen we samen wel uit.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
1.150 m² (in units vanaf 18 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.000 m²
Kantoor oppervlak
150 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
20 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
20 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veldkampweg 17-27

Huurprijs op aanvraag