Erlecomsedam 34 6576 JW Ooij

Prijs op aanvraag

Omschrijving

HERONTWIKKELINGSLOCATIE OF CONTINUERING HUIDIGE BESTEMMING.

Door de gemeente Berg en Dal is een riant buitenterrein van 7,8 hectare met havenrechten gekwalificeerd als herontwikkelingslocatie. Een unieke locatie met zicht op de rivier de Waal en omringd door natuurschoon.

Het voortzetten van de activiteiten binnen de huidige bestemming, met mogelijkheid om er meerdere bedrijven te vestigen, behoort ook tot de mogelijkheden.

De locatie ligt op een verhoogd en verhard terrein waarop grote hallen, werkplaats, wasplaats, kantoren, detailverkooppunt, bedrijfswoning en overige aanwezig is.

Door de huidige activiteiten (zwaar materieel/motoren testen) beschikt deze locatie over een zeer ruime geluidscirkel wat een unieke mogelijkheid biedt voor bedrijvigheden die elders moeilijk te verwezenlijken is.

Aangrenzend ligt een terrein van circa 6 hectare met de huidige bestemming grasland. Het betreft koude grond maar kan eventueel in de herontwikkelingsplannen worden meegenomen.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan is handel in- en verhuur, opslag, reparatie, assemblage, demontage, onderhoud, revisie en be- en verwerking van (motor) voertuigen, kranen en vergelijkbaar materieel, delen en onderdelen daarvan toegestaan op het perceel, met dien verstande dat het maximum van één bedrijf, per bestemmingsvlak niet geldt.

Milieu

Alle gebouwen zijn asbestvrij.De bodem is schoon en wordt al decennia lang gemonitord door de provincie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huidige bebouwing (BVO)

- Hal 1: Werkplaats/logistiek/opslag 2.600 m2
- Hal 2: Opslag 2.500 m2
- Kantoor: Vrijstaand 292 m2
- Wasplaats 457m2
- Laad /Los wal (loading dock)
- Vrijstaande bedrijfswoning: 144 m2 /688 m3
- Vrijstaande garage: 49 m2 / 175m3
- Diverse overige gebouwen en overkappingen

De bedrijfspanden zijn niet conform NEN 2580 gemeten. In deze brochure wordt uitgegaan van circa meters / oppervlakte / jaartallen en kan aan het genoemde geen enkel recht worden ontleend.

Wilt u alle beschikbare informatie over dit object ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Erlecomsedam 34 in Ooij aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Buitenterrein

- Grotendeels verhard d.m.v. asfalt, beton, klinkers en Stelcon platen.
- Volledig omheind, deels middels een 1.80m hoog Heras spijlen hekwerk
- Het hele terrein is door een groenstrook afgescheiden
- 8 meter brede rolpoort
- 5 meter elektrische slagboom met camera-beveiliging.
- Laad en los mogelijkheid (loswal/loadingdock)
- 2 parkeerterreinen

Haven

In het verleden was op Kadastraal perceel F103 het lossen / laden van schepen en vervoer via de rivier de Waal mogelijk. De aanlegkade is er momenteel niet meer, maar de vergunning voor het hebben van een ‘loswal met toegangsgeul’ is nog van kracht. Met toestemming en in samenspraak met Rijkswaterstaat zou deze aanvoermogelijkheid weer gerealiseerd kunnen worden.

Ligging

Het terrein is gelegen op een prachtige locatie aan rivier de Waal nabij het bedrijventerrein ‘De Bouwkamp’ aan de Erlecomsedam te Ooij. Het ligt aan de rand van het stedelijk gebied Arnhem-Nijmegen en de gemeente Berg en Dal grenst direct aan Duitsland. De interne en externe ontsluiting met snelwegen A12, A15, A50 en de A73 is goed. Er is ruim voldoende parkeercapaciteit op eigen terrein aanwezig en kan naar eigen inzicht worden uitgebreid.

Opstal

Hal 1: De loods die aan linkerkant op het terrein staat is 2600m2, bouwjaar 1965, gerenoveerd in 2005. De nokhoogte van de loods is 11 meter. In de hal is een werkplaats met vloeistofdichte vloer, spuitcabine, meerdere kantoorruimtes, een detailhandel verkoopbalie en de afdeling logistiek met buitenweegbrug. Een ander deel van de loods is in gebruik als opslag. Door gebruik van stellingen zijn er 3 volledige verdiepingen gecreëerd, wat de opslag capaciteit aanzienlijk verhoogt. Tegen de loods aan zijn diverse afdaken gebouwd.

Wasplaats: Achter Hal 1 is een wasplaats van 457m2 en is tevens geschikt voor zwaar en groot materieel. De wasplaats beschikt over een vloeistofdichte betonvloer en de benodigde afscheiders.

Vrijstaand kantoor: Voor Hal 1 staat een vrijstaand kantoorgebouw opgebouwd uit Portacabins. Het kantoor heeft een oppervlakte van 292m2, is geplaatst in 1991 en in 2018 voorzien van kunststof draai/kiepramen.

Hal 2: Deze loods die zich in het midden van het terrein bevindt, bestaat uit 2 gelijke hallen die de zijwand delen. De oppervlakte is 2500 m2, bouwjaar 1999, 14 cm dikke staalvezelvloer, 2 elektrische overhead deuren, inbraakbeveiliging, krachtstroom en 1 kantoor.

Woning: Links bij de ingang bevindt zich de bedrijfswoning, gebouwd in 1969, gerenoveerd in 1996, woonoppervlakte van 144 m2 en een inhoud van 688m3. Vanwege het prachtige uitzicht over de rivier bevindt zich de woonkamer, keuken, kantoortje, toilet op de 1e verdieping. Op de begane grond is een entree, 3 slaapkamers, badkamer met toilet, bijkeuken, opslagruimte en een serre. De vliering is te bereiken met een vlizotrap.

Garage: Achter de bedrijfswoning staat een vrijstaande garage geschikt voor 2 auto’s, bouwjaar 2004, oppervlakte 49m2. De garage heeft een zolderverdieping te bereiken via een vaste trap. De open ruimte onder de garage kan bijvoorbeeld als BBQ plek gebruikt worden.

Parkeren: Momenteel zijn er 2 parkeergelegenheden. Een parkeervoorziening voor ongeveer 20 auto’s rechts van de ingang een kleinere voor circa 10 auto’s links bij de ingang. Dit kan naar eigen inzicht worden gewijzigd of uitgebreid.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Ooij, Sectie: F, Nummer: 102, Oppervlakte: 7ha81a5ca en nummer: 103, Oppervlakte 1a 80 ca.

Koopcondities

Vraagprijs: Op aanvraag.
Verkoop in delen bespreekbaar
Aanvaarding: In overleg, sommige delen per direct.

Goedkeuring; het bovenstaande is onder finaal goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een bijzonder object volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit object? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Erlecomsedam 34 in Ooij aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het object inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
78.105 m²
Bedrijfshal oppervlak
77.813 m²
Terrein oppervlak
78.105 m²
Kantoor oppervlak
292 m²
Vrije hoogte
8 m
Vrije overspanning
12 m
Draagvermogen
10.000 kg/m²
Perceel
78.285 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 144 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Erlecomsedam 34

Prijs op aanvraag