Oranjestraat 56 5091 BM Oost West en Middelbeers

€ 45 /m²/jaar

Omschrijving

Aan de provinciale weg ligt dit bedrijfspand van totaal ca. 880 m². De ruimte bestaat uit een deel showroom met kantoorruimte en magazijnruimte. Intern is ook de naastgelegen magazijnruimte bereikbaar. Voor de magazijnruimte is eigen parkeerruimte gelegen. Het geheel ligt op de kruising van de Oranjestraat en Hoogdijk en heeft hierdoor een uitstekende attentiewaarde.

Indeling:
Het showroomgedeelte is gelegen aan de kruising en bestaat uit een grote ruimte van ca. 330 m² met rondom een glazen pui met enkele schuifdeuren. De ruimte is voorzien van een korreltapijt vloer en TL-verlichting.

Er zijn diverse kantoren aanwezig met een totale oppervlakte van ca. 65 m². Vanzelfsprekend zijn er ook een toiletgroep en een pantry aanwezig. De magazijnruimte van ca. 65 m² is gesitueerd aan de achterzijde en grenst aan de grote magazijnruimte. Middels een vaste trap is ook de bovengelegen magazijnruimte toegankelijk.

De grote magazijnruimte (met deels een verdieping) heeft een vloeroppervlakte van ca. 400 m². Aan de achterzijde van de hal is een entresol aanwezig (bereikbaar via de magazijnruimte bij de kantoren). Een tweede trap geeft ook toegang tot de op de verdieping gelegen kantineruime en overige ruimtes (technische ruimte, toilet- en wasruimte).

Aan de Oranjestraat is een grote overheaddeur aanwezig voor het laden en lossen. Voor de magazijnruimte zijn ook enkele parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Bestemming:
Het geheel heeft de bestemming "Bedrijf" binnen deze bestemming mogen bedrijven binnen de categorieën 1 en 2 gevestigd worden. De gemeente heeft een staat van bedrijfsactiviteiten waaruit blijkt binnen welke categorieën bepaalde bedrijven vallen. Indien uw bedrijfsvorm hier niet tussen staat dan adviseren wij u voorafgaand contact op te nemen met de gemeente of uw bedrijfsvoering is toegestaan op de locatie. Het risico hiervan ligt bij huurder.

Het bestemmingsplan en bijbehorende staat van bedrijfsactiviteiten zijn in de brochure opgenomen welke is te downloaden of via ons kantoor beschikbaar gesteld kan worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
945 m² (in units vanaf 880 m²)
Bedrijfshal oppervlak
880 m²
Kantoor oppervlak
65 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Omgeving

Middelbeers, Oost West en Middelbeers

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oranjestraat 56

€ 45 /m²/jaar